Witold Kosinski Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Podaję link do galerii na stronie ModelWarships.com z moimi modelami. http://www.modelshipgallery.com/gallery/users/Witold-Kosinski/user-index.html zapraszam do oglądania i czekam na opinie i komentarze. pozdrawiam, Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Modele znam z galerii.Jak jest szansa na obejrzenia na żywo kilku sztuk w trakcie np. jakiś zawodów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witold Kosinski Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 od 28. czerwca do końca sierpnia około 20 modeli (mniej więcej połowa mojej kolekcji) będzie wystawiona na "Darze" w Gdyni. Zapraszam do obejrzenia i będę czekać na uwagi tym bardziej, że wiem co zrobiłem w nich nie tak jak trzeba, a co wręcz fatalnie. Niektóre z nich mają około 10 lat, kiedy nie było jeszcze takich akcesoriów jakie są teraz w handlu, a i moje doświadczenie z plastikiem było niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Szkoda że Missouri nie działa i Hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi