Witold Kosinski Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Podaję link do galerii na stronie ModelWarships.com z moimi modelami. http://www.modelshipgallery.com/gallery/users/Witold-Kosinski/user-index.html zapraszam do oglądania i czekam na opinie i komentarze. pozdrawiam, Witek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Modele znam z galerii.Jak jest szansa na obejrzenia na żywo kilku sztuk w trakcie np. jakiś zawodów ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witold Kosinski Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 od 28. czerwca do końca sierpnia około 20 modeli (mniej więcej połowa mojej kolekcji) będzie wystawiona na "Darze" w Gdyni. Zapraszam do obejrzenia i będę czekać na uwagi tym bardziej, że wiem co zrobiłem w nich nie tak jak trzeba, a co wręcz fatalnie. Niektóre z nich mają około 10 lat, kiedy nie było jeszcze takich akcesoriów jakie są teraz w handlu, a i moje doświadczenie z plastikiem było niewielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halsey Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Szkoda że Missouri nie działa i Hornet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts