szkp Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Witam Mam pytanie- która to wersja Panzera III? http://www.imagic.pl/public/pview/17608/Panzer III.jpg I czy jest jakiś model tej wersji (najlepiej 1:72). Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Strona się nie wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 imek46 szkp zle wkleil link: http://www.imagic.pl/public/pview/17608/Panzer%20III.jpg Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 Dzięki za poprawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 według mnie tp panzer III aufs.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Jest to Panzer III ausf L. wskazuje na to długie działo 50mm (L60) i dodatkowa płyta pancerna z przodu. jeśli chodzi o modele w 1:72, to Revell produkuje właśnie Panzera III ausf L, a także Panzera III M, który niewiele się różnił. Do wersji M Revell dodaje dodatkowe osłony boczne. Mam nadzieję, że pomogłem pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Mam pytanko ,to jest model czy fotka III w skali 1;1 jestem ciekaw?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Nie wiem na 100%, ale wg mnie prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi