Karol_Max Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam! Chciał bym zaprezentować model Dodga Challengera. Jedyne co mnie nie nie zadowala z całego modelu to lakier, ponieważ mój starszy brat chciał mi zrobić niespodziankę, ale mu trochę nie wyszło . Pod moją nie obecność zapuścił linie.Gdy wróciłem wielkie było moje zdziwienie . Pocieszał mnie, że lakier je przykryje . Co prawda przykrył, ale po dziesiątej warstwie lakieru który zakrył wszystkie szczegóły. No dobra, dosyć narzekania, teraz foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Fajny model większych błędów niewidzę ale niechh wypowiedzą się profesionaleści xd. Fajnie dobrana kolorystyka i ładnie pomalowane wnętrze i silnik mnie sie podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Przednie błotniki są przynajmniej na tym zdjęciu i kilku innych jakie widziałem, w jednym kawałku z tym dolnym fragmentem przy zderzaku. Grill wraz ze światłami masz chyba ciut za głęboko i odstaje na dodatek od błotnika, zwłaszcza z lewej strony. Sama kratka grilla ma kolor srebrny, ale cała reszta wokół świateł, mogłaby być i chyba jednak powinna być w kolorze nadwozia. Na jednym ze zdjęć silnika widać dziurę jak stan Alaska w pasowaniu błotnika do przedniej ścianki silnika. Tak więc jednak błędy są. Musisz bardziej popracować na spasowaniem elementów, bo jest całkiem przyzwoicie z malowaniem. Chyba sobie coś takiego złoże, bo mimo wszystko zachęciłeś mnie do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Mój model przedstawia najwcześniejszą wersję Challengera z 1970 i wiele się różni od tego na twoim zdjęciu.Wersja z 1970 wygląda tak: 1970 Challenger Co do błotników masz rację, powinienem to zaszpachlować . Pozdrawiam i dziękuję za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi