Leszek.Sz. Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Kalki do czarnej 305 dawno już sprzedałem, ta będzie w kamo fabrycznym nr 102 7PLB-R Powidz wg. opracowania pana Toporowicza: Wysłałem już prośbę do moderatora o zmianę tematu. bo trochę wprowadza w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Miałem tylko jedno zdjęcie tego wózka a nie miałem okazji obejrzeć go na żywo, także nie wiem które elementy są płaskie a które okrągłe w 1:1. Chodzi mi o blaszkę: zazwyczaj są płaskie, nawet elementy o okrągłym przekroju, a tu - na fotce - te trawionki wyglądają na owalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Są płaskie jak obejrzy się pod lupą, gołym okiem sprawiają wrażenie prętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Wyglądaja naprawde spoko:) Wygląda na to, że szykuje sie naprawdę zacne dzieło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi