Thaumaturgos Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 ALOUETTE II w skali 1:32 firmy Revell. Wstępnie bez zastrzeżeń, na razie mogę się doczepić do licznych nadlewek. Przepraszam za jakość zdjęć... Cytuj
falda1978 Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Witam.Nadlewki,cóż się dziwić.Są to wypraski sięgające 1999roku.Mam zrobiony ten model.W miarę dobrze się go robiło,dosyć pracochłonny,części spasowane dobrze,instrukcja miejscami niezrozumiała.Efekt końcowy na przyzwoitym poziomie. Cytuj
tales79 Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 A inne wersje tego śmigłowca? Co o nich powiecie? (np attack) Cytuj
falda1978 Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 Witka.Mam akurat sklejoną wersję w malowaniu francuskiej żandarmerii,ale domyślam się,że jako przeciwpancerniak lepiej by się prezentował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi