BEDU Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Bezbarwny jak dobrze pójdzie to dzisiaj położę A co to tego wspólnego projektu nie dobry pomysł jest na pewno się kilku chętnych znajdzie tylko trzeba ustalić na jakim modelu by się pracowało najlepiej taki co jest dostępny i niedrogi żeby każdy kto chciał by wziąść udział to mógł by go kupić bez problemu i najlepiej by było jakby to był model plastikowy Takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Bezbarwny jak dobrze pójdzie to dzisiaj położę A co to tego wspólnego projektu nie dobry pomysł jest na pewno się kilku chętnych znajdzie tylko trzeba ustalić na jakim modelu by się pracowało najlepiej taki co jest dostępny i niedrogi żeby każdy kto chciał by wziąść udział to mógł by go kupić bez problemu i najlepiej by było jakby to był model plastikowy Takie jest moje zdanie Czytałeś to co napisałeś ? Może zaczął byś wstawiać znaki interpunkcyjne ? Następnym razem będę kasował takie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 A co to tego wspólnego projektu nie dobry pomysł jest na pewno się kilku chętnych znajdzie tylko trzeba ustalić na jakim modelu by się pracowało najlepiej taki co jest dostępny i niedrogi żeby każdy kto chciał by wziąść udział to mógł by go kupić bez problemu i najlepiej by było jakby to był model plastikowy SmileTakie jest moje zdanie Zastanawiam się czy nie założyć tematu w dziale projektów grupowych, wszyscy mogliby się tam bez problemu wypowiedzieć i złożyć jakieś propozycje. No może na weekendzie coś zrobię, bo trzeba w końcu ruszyć z jakąś inicjatywą A nad pisownią to rzeczywiście popracuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Oto i EVO II w bezbarwnym FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Model piękny,no i ładnie się błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 No nieźle wygląda, zrób jeszcze kilka fotek w dziennym świetle, będzie można jeszcze lepiej ocenić No niestety tak jak już kiedyś mówiłem zbiera się kurz, chyba jakoś będziesz musiał się z tym pogodzić. Nie zapomnij też podmalować ramek na matowy, albo ewentualnie jakiś chrom. pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2010 W świetle dziennym FOTKA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Metalic w EVO II... jakaś pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Truckerek93 nie do końca pomyłka bo metaliki tez były Co myślicie żeby pomalować tak przednie lampy , żeby w środku były żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Co do metalicu to byly nawet jeden stoi w Mercedesie w Monachium czarny metalic. Psiknoles pewnie bezbarwny samochodowy bo widac zaraz jak sie ladnie ulozyl tylko, ze zalales przod maski dokladnie tam gdzie sie laczy z atrapa. Co do lamp to mi osobiscie sie to nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Też mi się wydaje że żółte lampy to nie za dobry pomysł , zepsują tylko wygląd modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Żółte lampy były by jakąś wielką pomyłką Muszą być białe i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Koledzy mają rację , żółte lampy wszystko zepsują . Zrób zamist żółtych różowe A tak serio ja bym zrobił białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Żółte wszystko zepsują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Tak sobie siedziałem i nie wiałem co robić więc złożyłem sobie silnik od merca Od razu mowie on jest ze zwykłej wersji merca 190E z firmy revell FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 A po co Ci ten silnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 O tak żeby sobie stał na półce Filtr założony FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Byle byś do tego evo nie wstawiał jakiegoś silnika dieselka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 I jak ?? FOTKA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Niegłupio Jakiej farby użyłeś na pomalowanie atrapy, wydaje mi się że za słabo się świeci. Może to tylko światło się odbija, ale chyba maznąłeś maskę w okolicy atrapy, po prawej stronie (patrząc od przodu) Aha i pomaluj żaróweczki na trochę ciemniejszy kolor niż klosz, ładny efekt będzie Ps. Zapraszam do udziału w głosowaniu na projekt grupowy, pamiętam że Kolega wyrażał zainteresowanie. http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=20624&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Grill ssie i to konkretnie... Ale to kwestia gustu, zaś lampy wydają się krzywo pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Grill to już tak ostatecznie? Bo faktycznie nie za ciekawie wyglada, chyba że jeszcze na niego jakaś atrapa pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Ekhem. Ten silnik to benzyna nie diesel. A gril to porażka, powinien być psiknięty chromem alcada, a nie "srebrzanka".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 Powoli powoli jeszcze go nie skończyłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 Uszczelki FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi