Vybor89 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 No i krzaczki fajnie wyglądają. Cieszę się, że je dodałeś bo pasują do tego modelu i malowania. Podro Bro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Pięknie to wygląda,te napisy ładnie tu pasują,kolor pasuje jak i cała reszta,tylko pozazdrościć takiego modelu i powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2010 Dzięki panowie Mały przestój ale jako rekompensatę pokaże wam przymiarkę całości Wybaczcie zdjęcia ale są robione telefonem z którym nie mogę dojść do porozumienia w tej kwestii... Oczywiście jak będę miał już swój aparat to zaleję was szczegółowymi fotami Pozdrawiam! Bokiem albo wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Od strony pasażera nierówne czarne linie, poza tym oddal "aparat" od modelu i powinny wyjść lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Ok specjalnie dla ciebie fliper_nx nowe foty robione z większej odległości i wykadrowane: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Będziesz zapuszczał linie ? Bo co jak co ale przy biały kolorku aż się o to prosi model A Corolla prezentuje się pięknie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Hmmm co do linii to nie jestem pewien, bym musiał poćwiczyć na jakimś złomie ;/ Na białym to rozumiem szarą farbką, mam jakąś ale boję się Humbrolem robić bo jeszcze nie będzie chciał zejść tam gdzie nie powinno być i lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Kup sobie zwyczajną plakatówkę, rozpuść i masz wash , możesz użyć też farb dla plastyków chociaż tego nigdy nie robiłem bądź zakupić produkt MIGa. Ten ostatni polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Na pewno nie używaj humbrola, ja używam Vallejo albo olejnych i jest całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Coś wykombinuję ale jeszcze nie wiem co... Mam nadzieję że efekt będzie co najmniej lepszy niż zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Co tu dużo pisać? autko fajnie wykonane co można było podziwiac na ostatnim spotkaniu modelarzy. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy. Pozdro Japan Bro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damex Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Szkoda, że kolor wybrałeś tak oklepany. Wnętrze zresztą jakoś nie pasuje barwą do karoserii. Oprócz tego fajnie. Chociaż po tych zdjęcia za dużo o wykonaniu nie można powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Witam! Pozwoliłem sobie zapożyczyć fotki ze spotkania w Inowrocławiu. Robione porządnym aparatem więc widać co i jak W sobotę chyba będę miał już aparat na stanie więc w okolicach niedzieli mogą dojść następne fotki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 Witam! Karoseria została psiknięta bezbarwnym: Kółeczka otrzymały kaleczki i lakier: Na kastę pozostaje nakleić kalki i zabezpieczyć je lakierem. I tu kieruję do was pytanie... Czy zrobić wersję GTV Twincam 16 czy może APEX Twincam 16? Wersja GTV ma na bokach takie oznaczenia: A wersja APEX ich nie ma ale za to na tylnej klapie ma napis APEX Twincam. Ja osobiście skłaniałbym się aby zrobić GTV ponieważ fajnie by wyglądał biały napis na czarnym tle. Oczywiście decyzja należy do mnie ale jestem ciekaw waszego zdania. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Yo! Dawaj GTV i będzie super. Pozdro Bro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Też jestem za GTV Czyli niedługo możemy się spodziewać zakończenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 Hmmm... niedługo? No może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damex Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Zdecydowanie GTV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Jestem za GTV . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Nie masz wyboru już teraz chyba GTV Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Witam. A czy maska nie powinna być matowa ? Malowało sie je na mat żeby nie oślepiały kierowcy ? Pozdr JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2010 Dobry! Matowe maski miały samochody wyścigowe, rajdowe i ciężarówki w Australii, mój model jest cywilny więc nie musi mieć "przeciwoślepieniowej" maski Wczoraj wieczorem nałożyłem kalki Jeszcze jakieś poprawki no i bezbarwny na to Pozdrawiam! Bokiem albo wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Matowe maski miały samochody wyścigowe, rajdowe i ciężarówki w Australii Ale JDM chyba też Myślę że powinieneś dać ją w mat, napewno będzie dużo lepiej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2010 Hmm... sam już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Moim zdaniem pasuje czarny mat na masce tu na fotce ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi