Messer Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Krzychu126 jak narazie idzie ci to fajnie Czekam na więcej. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Co do felg to zostaw całe białe, lub daj na czarno tylko pas miedzy rantem, a zewnętrzną częścią ramienia (tam gdzie ramie dotyka obręczy) Czekam z niecierpliwością na dalsze postępy Pozdro Bro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Maja 2010 Autor Share Napisano 18 Maja 2010 Dzięki panowie! Felgi chyba zostaną całe białe, nie będę z nimi kombinował. Vybor89 - jak będzie w miarę dobre światło jutro to porobię foty ale telefonem bo aparatu akurat nie będę miał przez dłuższy czas... Peace bro Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 Kurczę panowie, zła wiadomość... Nie mam aparatu a telefonem foty wychodzą po prostu dupackie... Aparat będę miał za ok półtora miesiąca jak siostra wróci z praktyk (wzięła aparat ze sobą) więc albo porzucę model na te półtora miesiąca, albo będę sobię dłubał a foty zrobię dopiero jak będę miał aparat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Spróbuj pobawić się z ustawieniami światła, przy dobrym oświetleniu zdjęcia mogą wyjść całkiem znośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 Ze zdjęciami powalczę w sobotę z rana bo z roboty wracam o ok 16 więc już takie dobre światło nie jest... Będę się starał pokazywać wszystko na bieżąco ale co z tego wyjdzie to nie wiem i nic nie obiecuję. Oby się udało! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Witam panów! Nadszedł ten jakże piękny i oczekiwany czas na aktualizację Lecim z koksem: Kasta jest gdzieniegdzie przeszlifowana na mokro, będą jeszcze małe poprawki, zderzaki są w lakieirni jeszcze. Podwozie jest jeszcze nie ruszone. Komora silnika nie jest w wersji ostatecznej, dojdzie parę elementów a inne będzie trzeba pomalować, silnik nie jest zamocowany na stałę. Na koniec wrzucę też rozpórkę przednich kielichów i akumulator. Sesja była możliwa dzięki uprzejmości kolegi Vybor89, który wspomógł mnie aparatem Dzięki bro! Bokiem albo wcale! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 (edytowane) zderzaki są w lakierni jeszcze Hehehe.... a ja je już widziałem :P I zapewniam, że wyglądają super Tylko czekać na ich foty. Sesja była możliwa dzięki uprzejmości kolegi Vybor89 Nie ma za co Własnemu bro bym nie pomógł? To był zaszczyt zobaczyć tego klasyka na żywo Polecam się na przyszłość. Edytowane 22 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Malowanie eleganckie, czekam na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 Dzięki chłopaki! Może niedługo będzie przymiarka ze zderzakami, zobaczymy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Jak dla mnie jest Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Felgi wymieniasz na wyścigowe (driftowe) czy zostawiasz standart ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 W zestawie standardowo są felgi Volk Racing TE-37 o średnicy 15" które pomalowałem na biało i mam zamiar je założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 No Bro. Czekamy na nowe porcje fot Mam nadzieję, że na koniec efekt będzie miazga jak każdy twój model. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Witam! Mam nadzieję, że na koniec efekt będzie miazga jak każdy twój model. Pozdro Ale słodzisz Czas na foty Karoseria została poprawiona czarnym kolorem, wszystkie uszczerbki zostały wypełnione. Ze zderzakiem prezentuje sie tak: Komora silnika jest już prawie gotowa, pozostaje pomalować rozpórkę: Podwozie otrzymało pomalowany wydech oraz mój pierwszy w życiu delikatny wash, tragedii nie ma i wygląda to w miarę dobrze, na szczęście model będzie stał na własnych kołach Zawieszenie jest w fazie produkcji i malowania We wnętrzu pozostało nakleić kalkę z zegarami i pomalować kierownicę z kolumną i pedały. Za namową kolegi Vybor89 zdecydowałem się na drzwiach autka namalować japońskie napisy podobne do tych z AE86 Initial D jednak moje będą miały inne znaczenie Napis będzie taki ----> ドリフトマシン czyli drift machine Do tego pozostaje położyć na kastę parę kalek z oznaczeniami i może zrobić jakąś bardzo skromną listę płac A więc byłoby na tyle! Pozdrawiam! PS: Foty robione fonem więc wybaczcie jakość Bokiem albo wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Za namową kolegi Vybor89 Jasne. Jakby co to cwaniak zwali wszystko na mnie :P Model widziałem w realu i przyznaję, że wygląda świetnie. Szczególnie zwaloryzowana komora silnika. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Piękne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Napis będzie taki ----> ドリフトマシン czyli drift machine Całkiem niezły pomysł napis będzie na białym czy na czarnym? Skąd wziąłeś te japońskie litery i tłumaczenie? Pytam bo na swojej Suprze jakiś planuje, ten który jest na obrazku wziąłem z instrukcji Laughing Wiadomo zawsze lepiej żeby jednak coś sensownego oznaczał Może daj jeszcze czarnego wascha na silnik, fajnie by detale wyszły, zwłaszcza że już podwozie zrobiłeś. Czekam na dalszy postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Napis będzie na drzwiach nad czarnym paskiem czyli na białym mniej więcej na wysokości klamki. Ten napis wziąłem z translatora google Wchodzisz w google i po prawej masz "Narzędzia językowe" wybrałem sobie z jakiego języka na jaki ma tłumaczyć i już Co do reszty to wszystko jeszcze będzie poprawiane lub dopieszczane więc bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Mała aktualizacja Podwozie wyposażone w zawieszenie już na stałę: A tu świeżo namalowane domeczki, mróweczki i inne przecinki Pozdrawiam! Bokiem albo wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 szkoda ze na ostatnim zdjeciu ostrosc jest zlapana na poduszczce po lewej stronie a karoseria jest nie ostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 No jakoś tym telefonem nie mogę dojść do ładu ze zdjęciami ;/ Żeby złapał ostrość na modelu musiałbym robić fotę z dużo większej odległości a wtedy też nie byłoby dużo widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 szkoda ze na ostatnim zdjeciu ostrosc jest zlapana na poduszczce po lewej stronie a karoseria jest nie ostra. Dokładnie. Fotki trochę uniemożliwiają dokonania dokładniejszych oględzin Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Chłopaki, biję się w pierś i obiecuję poprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2010 Dobra, zrobiłem (wydaje mi się) lepsze zdjęcie na którym chyba dobrze widać sam napis: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi