Tadeusz T Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Tym razem tak: created by picasa2html.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz T Posted April 24, 2010 Author Share Posted April 24, 2010 No dobra, czemu tutaj? Myślałem, że w dziale, gdzie gromadzimy dokumentację zdjęciową, będzie lepiej. Tym bardziej, że (jak sprawdziłem) właśnie tam jest sporo zdjęć z muzeów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tremac Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Jeszcze pare lat i chyba nie bedzie juz co ogladac. Szkoda takich eksponatow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz T Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 W Muzeum Orła Białego bywałem dość często, bo mam z Radomia blisko, ale kiedyś (w 2002) zawiozłem tam młodego Amerykanina, który mieszkał u nas w domu w ramach programu "wymiany" z Korpusu Pokoju. Jessie, bo tak mu było na imię, chodził po muzeum z szeroko otwartymi oczami i w ogóle się nie odzywał. Pomyślałem - dobrze jest, zatkało go z wrażenia, podoba mu się... Na koniec wreszcie wykrztusił - No dobra, a gdzie są eksponaty? - Jakie eksponaty? To są eksponaty! - Naprawdę? To dlaczego to wszystko jest takie zardzewiałe? On po prostu myślał, że to jest złomowisko, gdzie trafia to wszystko, czego już się nie da naprawić, a samo muzeum mu dopiero pokażemy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz T Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 ... To chcecie jeszcze trochę takich zdjęć? Przydadzą się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritter Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Ja jestem jak najbardziej za tym żeby pojawiły się kolejne zdjęcia. Pamiętam jak byłem tam kilkanaście lat temu i w sumie to jakoś specjalnie się nie zmieniło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts