Tadeusz T Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Tym razem tak: created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2010 No dobra, czemu tutaj? Myślałem, że w dziale, gdzie gromadzimy dokumentację zdjęciową, będzie lepiej. Tym bardziej, że (jak sprawdziłem) właśnie tam jest sporo zdjęć z muzeów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Jeszcze pare lat i chyba nie bedzie juz co ogladac. Szkoda takich eksponatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 W Muzeum Orła Białego bywałem dość często, bo mam z Radomia blisko, ale kiedyś (w 2002) zawiozłem tam młodego Amerykanina, który mieszkał u nas w domu w ramach programu "wymiany" z Korpusu Pokoju. Jessie, bo tak mu było na imię, chodził po muzeum z szeroko otwartymi oczami i w ogóle się nie odzywał. Pomyślałem - dobrze jest, zatkało go z wrażenia, podoba mu się... Na koniec wreszcie wykrztusił - No dobra, a gdzie są eksponaty? - Jakie eksponaty? To są eksponaty! - Naprawdę? To dlaczego to wszystko jest takie zardzewiałe? On po prostu myślał, że to jest złomowisko, gdzie trafia to wszystko, czego już się nie da naprawić, a samo muzeum mu dopiero pokażemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 ... To chcecie jeszcze trochę takich zdjęć? Przydadzą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja jestem jak najbardziej za tym żeby pojawiły się kolejne zdjęcia. Pamiętam jak byłem tam kilkanaście lat temu i w sumie to jakoś specjalnie się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi