Skinn3r Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Ze względu na to że Project Mxxx zyskał nazwę, założyłem nowy temat a tamten idzie do kosza Dzięki encyklopedii zdjęć jaką jest kubisz (dzięki ) moja wena nabrała znaczenie i wzór Nie obiecuję, że będzie to idealna replika, ale będę się starał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Cieszę się, że pomogłem. Zerknij do mojego warsztatu (jest tam trochę zdjęć) - Dumvee na bazie M1025 i M1113 są niemal identyczne. Różnica to w zasadzie tylko powiększona chłodnica w przypadku M1113. EDIT 1. Albo wiesz co - mam przecież Twojego maila Podeślę Ci zdjęcia Dumvee na bazie M1025. EDIT 2. Poszły 2 maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Poszły 2 maile Odebrane Tylko mam jeden problem, nie mam już żadnego przedniego okna bez ASK wolnego i będę musiał użyć niestety okna z ASK, ale reszty pancerza nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Zrób przednie okno sam - przy otwartym nadwoziu Dragon ma za grube szyby przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Zrób przednie okno sam BaldPuma mnie wyprzedził z propozycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Właśnie znalazłem przednie okno Revella i próbuję je jakoś wpasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Właśnie znalazłem przednie okno Revella i próbuję je jakoś wpasować Powinno się przydać: http://s371.photobucket.com/albums/oo159/kmkjan1/dumvee/ - walkaround M1113 ECV based GMV-S Dumvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzięki kubisz, przyda się Pierwsza aktualizacja: - spróbowałem zrobić słupki chociaż trochę podobne do tych w Dumvee - przednie okno Revella - do wycięcia pozostał panel kierowcy przy oknie, bo wydaje mi się za wysoko oraz "listwy" przy przednich drzwiach - chłodnica z Dragona, lecz kratki grilla wydają mi się za małe - nie mam kół SS więc będę musiał wsadzić normalne - do wnętrza trafią blaszki od M1025 i M1114 jak tylko fundusze na to pozwolą - zaczątki przedniej osłony (chyba taka będzie dobra) Wszystko na razie trzyma się na Tack. Komentować bez ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 - chłodnica z Dragona, lecz kratki grilla wydają mi się za małe Zasłonisz kołem zapasowym, jak na zdjęciu oryginału, i nie będzie widać. - nie mam kół SS więc będę musiał wsadzić normalne Na zdjęciu są zwykłe koła Aggressive Pattern. Tak naprawdę to Super Swamper były rzadko używane. I chyba tylko w Afganistanie - tamtejszy klimat i podłoże sprawiały, że Aggressive Pattern się nie sprawdzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Oglądając model po wcześniejszej aktualizacji stwierdziłem, że dach od Dragona jest za gruby, jest za nisko i nie pasuje do przedniego okna, więc zakosiłem od Revella Zrobiłem nowe słupki i wziąłem się za obrotnicę. Wyrzeźbiłem kalecząc się podest strzelca. Wiem że wygląda pokracznie ale inaczej nie umiem. Pytanie do baldpumy - miałbyś możę jakiś tylny zderzak od M1114 na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Tylne zderzaki robię z papieru i mam dzięki temu "ceówke" a nie płaską blache grubości na oko ze 200mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Spryciarz Spróbuję coś wymodzić z polistyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Długo leżał nieruszany, aż w końcu wziąłem się za niego w piątek wieczorem i męcząc go całą sobotę i niedzielę prawie skończyłem Pozostało tylko psiknąć bezbarwnym, no i przykleić lusterka, o których zapomniałem Zdjęcia jutro, jak wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 No to jestem ciekawy, co Ci wyszło z weekendowych zmagań z materią. Dawaj te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi