pawlik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 No i piknie! Jak dla mnie super! Gratulacje! Ładna robota! To co następne?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 25 Marca 2011 Autor Share Napisano 25 Marca 2011 Biber i Seehund w królewskiej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Biber i Seehund w królewskiej skali Kolejny nawrócony na 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 25 Marca 2011 Autor Share Napisano 25 Marca 2011 A jakże Negera to chyba sobie odpuszczę ... No ... może jak ktoś za darmo chce go oddać to przyjmę pod skrzydła ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 A jakże Negera to chyba sobie odpuszczę ... No ... może jak ktoś za darmo chce go oddać to przyjmę pod skrzydła ;] Za pomnij za dużo nerwa mnie kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 kawał modelu! widać iż dałeś radę mimo przeciwności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 mam pudełko z "bimbrem"(nie chodzi o ten procentowy,po prostu tak zwę tą jednostkę) zobaczymy jak pójdzie,ale zdolniacha jesteś więc nie mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 zakładamy klub miłośników kriegsmarine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Biber "bimbrem" bezpieczniej jest z "bimbrem" , bo tej pierwszej nie trawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2011 Kurcze - fantastycznie ci wyszedł Fajowy To teraz ino gibko startuj z kolejnym warsztatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Nu da ..... a Barlog to by tylko kriegsmarine. Czy to aby nie jakas odmiana dewiacji? . Kalaruch ruszaj z "bimbrem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Pawlik a ja cie kopne za przekręcanie mojego nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 25 Marca 2011 Autor Share Napisano 25 Marca 2011 Trzeba mu było tą linijkę w nos wsadzić ;) to by więcej tego nie robił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Linijkę w nos! ustrzelę przy najblizszej okazji! A to moja wina że wymyślił sobie taki trudny zestaw literowy?! Język się plącze i łamie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi