HiTower Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Takie tam : - nosek ma lekko nie tak kalkę ale ogólnie jest gitarra; - a i sorry za jakość fotek ale nie mam teraz czasu na zabawy z aparatem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Tak jak piszesz - troszkę dziwnie no ale widząc łamane malowania nosków w 737 ten też jest do przyjęcia oczywiście według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Takie tam : - nosek ma lekko nie tak kalkę ale ogólnie jest gitarra; - a i sorry za jakość fotek ale nie mam teraz czasu na zabawy z aparatem; ... Po za noskiem ładny. - sorry za jakość komentarza, ale nie mam teraz czasu na zabawę z pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Ja bym nos pomalował. W tamtym miejscu zawsze kalka źle się kładzie. Jednak ogólne wrażenie jest bardzo dobre. Jest coś w tym "lotowskim" malowaniu... . Też mam go w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Nos czy nie, reszta wygląda bardzo ciekawie Coraz bardziej kuszą mnie te błyszczące pasażery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1281 Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 W jaki sposób wykonujesz stroby na kadłubie i na końcówkach skrzydeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi