wojtek Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Model Mardera III z Tamiyi wykonany prosto z pudła. Nawet gąski zostawiłem mu gumowe . Właściwie jak to z Tamiyą bywa model sam się skleił z niewielką moją pomocą. A całość wygląda tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Gumowe gaski tak poukladales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 31 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2007 Na "kropelkę" nie ma mocnych. Trzeba tylko czymś docisnąć i zostawić na jakiś dłuższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Zaje... super! Piękny marderek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 jest super teraz tylko jakas dioramka i niemiaszkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Właśnie przymierzam się do malowania swojego mardera będzie w kamo ma pytanko robileś na swoim wash? i czy mi siw wydaja czy rura wydechowa powinna mieć taki sam kolor jak reszta pojazdu a tylko te małe rurki n rdzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 jest super teraz tylko jakas dioramka i niemiaszkow Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Marder jest extra, na prawdę wygląda świetnie! Jak zrobiłeś ten tłumik, bo ta rdza na nim wygląda bardzo realistycznie i nie jest przesadzona jak w większości modelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi