mydlo Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Oto mój kolejny pasażerek, tym razem nieco mniejszy od pozostałych, dlatego "pasażerek":) Prace przebiegały bardzo fajnie, jednak wszystko można zobaczyć w warsztacie klik Ja z efektu końcowego jestem dośc zadowolony, czas na waszą ocenę enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcing1 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Sam model bardzo mi się podoba . Gratuluje . Jedynie co troszke razi to tło. Przez tą biel, samolot strasznie się wtapia się w nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Ładny , przyjemny , elegancko wykonany. Super , gratulacje ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Witam Momentami w okolicy ogona kolorowe linie wyglądają nieco nierówno, ale ogólny efekt mi się podoba. Będzie ładnym uzupełnieniem kolekcji Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 bardzo bardzo sympatyczny modelik kurcze... ludzie - uklejacie i uklejacie te pasażery... oglądam i oglądam, bo i jest co fajnego oglądać... wehh zaczyna mi się to podobać jeszcze sam sie przerzuce na pasażery... bo w sumie kto powiedział że wszytsko na półce musi być matowe szaro-zielono-brązowe z rakietami... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Świetnie Ci wyszedł ten pasażerek. Do dużych nie należy ale i tak bardzo fajnie zrobiony I ta fotka koło 747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi