mydlo Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Oto mój kolejny pasażerek, tym razem nieco mniejszy od pozostałych, dlatego "pasażerek":) Prace przebiegały bardzo fajnie, jednak wszystko można zobaczyć w warsztacie klik Ja z efektu końcowego jestem dośc zadowolony, czas na waszą ocenę enjoy! Cytuj
marcing1 Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Sam model bardzo mi się podoba . Gratuluje . Jedynie co troszke razi to tło. Przez tą biel, samolot strasznie się wtapia się w nie. Cytuj
b.aleksandrowicz Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Ładny , przyjemny , elegancko wykonany. Super , gratulacje ! ;) Cytuj
kornik_69 Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 Witam Momentami w okolicy ogona kolorowe linie wyglądają nieco nierówno, ale ogólny efekt mi się podoba. Będzie ładnym uzupełnieniem kolekcji Pozdrawiam Kornik Cytuj
wuwumaster Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 bardzo bardzo sympatyczny modelik kurcze... ludzie - uklejacie i uklejacie te pasażery... oglądam i oglądam, bo i jest co fajnego oglądać... wehh zaczyna mi się to podobać jeszcze sam sie przerzuce na pasażery... bo w sumie kto powiedział że wszytsko na półce musi być matowe szaro-zielono-brązowe z rakietami... ?? Cytuj
Gość Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Świetnie Ci wyszedł ten pasażerek. Do dużych nie należy ale i tak bardzo fajnie zrobiony I ta fotka koło 747 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi