Tysiuniek Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Plik do usunięcia. Edytowane 4 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Ale płachta na masce powinna być czysta. Musi być widoczna także nieuzbrojonym okiem Gdy zlewa się z pojazdem to jest niepotrzebna. Amunicja do granatnika nie powinna być złota. Sam popełniłem ten błąd. Bardzo ładny hełm armi południowego Mozambiku ( na pewno nie iracki a tym bardziej nie USMC) Pusty karton po Coli to też niezbędny bagaż. Plecaki mogłeś wycieniować. O kamuflażu nie wspomnę bo w życiu nie widziałem plecaków takich w Coyote Brown. To by bylo na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Czyżbyś przez mój komentarz wywalił galerie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Tysiuniek - kiedy pytałeś czy można usunąć post, nie sądziłem że chodzi o tę galerię. Nie rozumiem tego posunięcia, przecież model nie był wcale zły. Kilka rzeczy można było łatwo poprawić i wrzucić nowe zdjęcia. Peter ma specyficzny styl komentowania, taki się urodził i taki umrze Ale faktycznie rzeczy, które wypunktował trochę raziły. Ogólnie - szkoda tej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 taki się urodził i taki umrze Zapomniałeś dodać że w samotności i zapomnieniu Tysiuniek myślę że niepotrzebnie tak postąpiłeś, obaj nie mamy po 13 lat żeby fochy strzelać a o takim poziomie modelarstwa jaki przedstawiasz paru mogłoby tylko pomarzyć. Czasem trzeba podejść z dystansem, szczególnie do czegoś co ma sprawiać przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Zapomniałeś dodać że w samotności i zapomnieniu Ja tam będę o Tobie pamiętał Tysiuniek myślę że niepotrzebnie tak postąpiłeś, obaj nie mamy po 13 lat żeby fochy strzelać a o takim poziomie modelarstwa jaki przedstawiasz paru mogłoby tylko pomarzyć. Czasem trzeba podejść z dystansem, szczególnie do czegoś co ma sprawiać przyjemność Tyż prowda. A temu modelowi wystarczyło poprawić dodatki - "wyczyścić" płachtę, poprawić plecaki i hełm, dorobić pasek przy karabinie na dachu itp. Liczę, że zanim zaczniesz pędzić w nowych warsztatach, doczekamy się galerii poprawionego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 5 Maja 2010 Autor Share Napisano 5 Maja 2010 Panowie, ma miejsce małe nieporozumienie. Peter w swoich uwagach miał wiele racji, a ja przecież nie jestem obrażalski, natomiast, jak już pisałem wcześniej, bardziej sobie cenię zasadną krytykę od pustych pochwał. Za bardzo pośpieszyłem się z umieszczeniem tej galerii, model jednak był sknocony, i to "na własne, moje życzenie". Galerię usunąłem (jak się okazało, nieudolnie, ale to braku wiedzy jak to sie robi) po prostu dlatego, że sam sie wkurzyłem...na samego siebie (Broń Boże, nie na Petera). Model tego Humvee został poddany przemalowaniu, trochę innym systemem. Teraz powinno być już lepiej. Chyba miałem słaby dzień, nawet w tytule galerii podałem "kosmiczną" skalę. Jak skończę, zamieszczę aktualne zdjęcia. Tak już jest ze mną, że jak coś sknocę, to mam nerwy na samego siebie i muszę to poprawić, i to natychmiast! Panowie, moje modele krytykujcie jak najwięcej ( o ile chce Wam się je oglądać), dla mnie to motywacja, aby poprawić, a przy następnym bardziej się postarać. How, jak mówią doświadczeni Indianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Napisz proszę do admina i usunie posta - bez śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Napisz proszę do admina i usunie posta - bez śladu Ale po co? Tysiuniek poprawi model, zrobi zdjęcia i wrzuci tutaj nową galerię. Niech co najwyżej poprosi jakiegoś Moda o poprawę skali w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 6 Maja 2010 Autor Share Napisano 6 Maja 2010 Po poprawkach. Mam już serdecznie dość filmu Generation Kill - na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 No i od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Pewnie, że lepiej Ja bym jeszcze lekko okurzył dół pojazdu (przy okazji zniknie mocne odcinanie się ciemnych plamek). No i dorób pasek do karabinu leżącego na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi