rase Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 przedstawiam wam mojš syrene 101. warszawe już znacie ale postanowiłem dodać kolejny model i o to efekt. musze tylko pomalować białe uzupełnienia w podstawce i zetrzeć białe lady od kleju ale nareszcie to już koniec prac:) skala 1:43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Popraw zdjęcia tzn ich ułożenie na stronie. Co do modeli bardzo mi się podoba szczególnie Wawa mój ojciec miał taką w skali 1:1 lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 To chyba najlepsza ze scenek.Wygląda "życiowo" jak reszta, to do tego jest większa niż pozostałe i moim zdaniem atrakcyjniejsza. Powinieneś pokusić się o taką mini scenkę, a la stara kamienica lub blokowisko, z nyską lub dużym fiatem, z murem pomazanym niewybrednym pseudo graffiti i wiszącym na sznurze praniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 No rewelacja, jestem pod wrażeniem wszystkich Twoich wraków. Masz może coś, jakby to ująć hm... co jest nienaruszone zębem czasu? Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rase Napisano 6 Maja 2010 Autor Share Napisano 6 Maja 2010 musze cię zmartwic ,ale nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Pięknie ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi