zbiegu Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2010 Pogoda ładna więc zdjęcia w plenerze, podwozie skończone, tylne zawieszenie niestety wymagało przeróbek ponieważ po złożeniu tylne koło było przesunięte do przodu o jakieś 1,5 mm i tarło o kastę, jak już wcześniej pokazałem tarcze nawiercone, tylne światła skończone, teraz czas się zabrać za wnętrze i produkcje pasów bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Nie no teraz tył wygląda groźnie, strach się bać Fajnie że przemyślałeś moją propozycję! Życzę powodzenia przy wnętrzu bo jak do tej pory wszystko jest w należytym porządku Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Ależ piękna furka Tylne światełka miodzio Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 No ładnie ładnie.Duzo ci juz nie zostało wiec moze do konca miesiaca sie uporasz z tym.Obnizyłes przod czy to tak nisko tylko na przymiarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2010 Hej, przód jest tak nisko i tak zostanie, tymczasem powoli do przodu, niestety praca nie sprzyja "modelowaniu", wklejone siatki, głównie dlatego żeby zakryć wielką dziurę gdzie normalnie znajduje się silnik. Na szczęście jutro sobota i to deszczowa to się w końcu zabiorę za wnętrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Witam, nie najlepsza pogoda pozwoliła w końcu na zabranie się za wnętrze, felgi dostały kalki, środek praktycznie skończony jeszcze poprawię kilka niedociągnięć, powklejam pasy bezpieczeństwa i nadjedzie pora na składanie wszystkiego do kupy (pewnie zajmie mi to najbliższe 2 tygodnie ). Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Hmm. Jak dla mnie to ten flock wyglada jak jakas cieniutka gąbka, jakos tak nienaturalnie, mozliwe ze to wina fotek bo sam pracowałem juz na takim flocku i wiem ze na zywo to wyglada oki. Ogólnie nie pasuje mi to do tego auta - jakis MB albo Lexus to tak ale nie driftowa Sylwia. Zobaczymy efekt koncowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Zanim przykleisz fotele na stałe to spróbuj cofnąć je do tyłu... inaczej będą niezgodne z faktem rzeczywistym!! Sam popełniłem błąd i tak już u mnie zostało... Oparcia foteli powinny wychodzić mniej więcej na wysokości środkowego słupka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Fotele oczywiście będą cofnięte i jeszcze delikatnie pochylone do tyłu, w takim ustawieniu jak teraz to nawet "Hamster" by się tam nie zmieścił, co do flocka i jego pasowalności do tego samochodu to ja nigdzie nie napisałem że to będzie driftowóz, żeby się nie rozpisywać z całą historią modelu przyjmijmy że to będzie japoński wiejski tunning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Nienaturalny flock? Eee, sam robię dywaniki ze zmywaczka kuchennego to i ten flock jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Kolejny mały krok do przodu. Skrzydło skończone, założone tylko do przymiarki, ale wyląduje dokładnie w tym miejscu, jak tylko spoleruje z niego paluchy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 8 Lipca 2010 Autor Share Napisano 8 Lipca 2010 Witam na ostatniej prostej, pasy właśnie wylądowały we wnętrzu, fotele cofnięte jeszcze nie przyklejone, po małych poprawkach flocka model jeszcze nie odkurzony. To tyle jutro jak pogoda pozwoli to poskładam wszystko do kupy i będzie koniec Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Wygląda już nieźle, świetnie że już niedługo galeria Poprawiłbym jednak fotele i kierownice dając na nie lekkiego wascha, byłoby już super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 Nadeszła ta chwila KONIEC BUDOWY!!! Do zobaczenia w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi