Kubus92 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Mam w jednym długim, kawałku plastikowym gąsienice która przychodzi na koła napinające. Jest jakaś możliwość żeby zrobić delikatny zwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Popróbuj lekko je pouginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Wrzuć odcinek do gorącej wody (tak z 60-70 stopni). Łatwiej się formuje i nie pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 12 Maja 2010 Autor Share Napisano 12 Maja 2010 dzięki panowie. Test czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Podpinając się pod temat. Czy ktoś z Was miał doczynienia z fototrawionymi gąskami Parta w 1/72? Chodzi mi o to, czy są one w jednym kawałku, czy z pojedyńczych ogniwek? Druga rzecz: Robił ktoś kiedyś model firmy Attack Model. Ostatnio dwa zakupiłem i ze zdziwieniem zauważyłem, że łuki gasienic nalezy wykonać z odcinków, które w ramkach są sztywne i proste!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi