Kubus92 Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Mam w jednym długim, kawałku plastikowym gąsienice która przychodzi na koła napinające. Jest jakaś możliwość żeby zrobić delikatny zwis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Popróbuj lekko je pouginać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Wrzuć odcinek do gorącej wody (tak z 60-70 stopni). Łatwiej się formuje i nie pęka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubus92 Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 dzięki panowie. Test czas zacząć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Podpinając się pod temat. Czy ktoś z Was miał doczynienia z fototrawionymi gąskami Parta w 1/72? Chodzi mi o to, czy są one w jednym kawałku, czy z pojedyńczych ogniwek? Druga rzecz: Robił ktoś kiedyś model firmy Attack Model. Ostatnio dwa zakupiłem i ze zdziwieniem zauważyłem, że łuki gasienic nalezy wykonać z odcinków, które w ramkach są sztywne i proste!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts