Mark666 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Dwie prześliczne ciężarówki. Co tu więcej mówić ? Po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 jesteście ze mną modelarze ja mam haczyki na Macieja Turczynowicza bo jak ja wygram za rok z nowym zetawem 25,25m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Z takim podejściem powinieneś mieć zakaz odwiedzania forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 steście ze mną modelarze ja mam haczyki na Macieja Turczynowicza bo jak ja wygram za rok z nowym zetawem 25,25m Super. Organizatorzy konkursów już zamówili puchary z wygrawerowanym twoim imieniem i nazwiskiem i już czekają by ci taki puchar wręczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Turczynowicz Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Volvo robi ogromne wrażenie i bardzo mi się podoba na tych zdjęciach. Spojler na naczepie w białym kolorze wyglądał by lepiej, ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam cie super modelki mam jedno pytanko czy wozek pod naczepe kupiles czy sam robiles? Wozek byl robiony od podstaw z polistyrenu i czesci z KFS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volvo "spraycan pow Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 kolego model bardzo fajny tylko ten spojler na naczemie tak troche nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 To volvo mnie powaliło!!! Pierwszą fotkę jak zobaczyłem to pomyślałem że na tym będziesz się wzorował. Rewelacyjnie wykonane modele. Masz jakieś fotki wnętrz? Mógłbyś powiedzieć jakimi kolorami malowałeś wnętrza w obu maszynach(nr, firma)? Szkoda że nie ma zdjęć w warsztacie. Pozdrawiam Mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 WOW!!!!!!!!! Swietny model. Szczeze przyznam ze myslalem ze pierwsze zdjecie to prawdziwe Volvo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Wiem ze to już dawno temu było dane ale muszę coś napisać, twoje modele są za****ste. Nie wiem jak to robisz ale chciałbym to robić jak ty. Ale spojler na naczepie, nigdy tego nie widziałem.. :P Oby tak dalej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_19 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Model genialny A ja mam pytanie, skąd można kupić takie klamki do skrzynek które są widoczne na 5 zdjęciu oprócz KFSu i innych zagranicznych stron? Głównie chodzi mi u nas w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 W Polsce kupisz jedynie od osób które kupiły z KFSu lub innych zagranicznych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi