imt Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 i jeszcze powinno się to znaleźć zdjęcie opakowania, ale zapomniałem go zrobić. Uzupełnię w późniejszym terminie. Sam model oceniam bardzo pozytywnie, choć w niektórych miejscach występują tzw. jamki skurczowe. O ich umiejscowieniu, usuwaniu i występujących błędach (o ile są) napiszę w relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Niezły klocek , życzę ci powodzenia w w jego budowie oczywiście siadam z browarkiem w pierwszym rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 No ten Eurofighter właśnie do mnie leci:) Okazja się trafiła więc nie skrewiłem i nabyłem. Ktoś może wie jak ten model wypada w konfrontacji z modelem Trumpetera? Cenowa różnica jest spora(porównałem w ofercie Martoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Rozczaruje cię kolego. Ten model robi dobre wrażenie tylko na pudełku. W środku wypraski z bardzo dużą ilością nadlewek, niedoróbek. Wiem co pisze bo jestem w trakcie jego budowy. Wprawdzie robię go w wersji "Ready to Fly " czyli pozamykany ale i tak jest z nim kupę roboty. Kokpit ubogi i lepiej zaopatrzyć się w dodatki żywiczne. Życzę powodzenia w walce z przeciwnościami modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Doleciał już i walczę. Faktycznie, nadlewek sporo, fotel w sumie robi niezłe wrażenie, ale... po konfrontacji z materiałem zdjęciowym fotel prezentuje się ubooooooooooooogo. Kokpit po porównaniu ze zdjęciami to mniejsze lub większe SF, ale zawsze mogło być gorzej. Ta skala wymaga już baaaaaaaaardzo dużego detalu, co oczywiście niesie za sobą koszta. Na tzw. budowanie elementów od podstaw jestem zbyt ekhm...cienki, więc potraktuję go po prostu "z pudła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi