przemekgksw3 Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Bez skrzydła "tjunink" nieważny przecież Smile Spokojnie spoilery nawet dwa będą , ale wszystko w swoim czasie. I jak tam idą prace bo już nie mogę się doczekać upa. Fajny projekcik Idzie raczej powoli na razie zderzaki szpachluję, raczej nie ma co pokazywać. Później za próg się biorę, jak coś wykombinuję to wstawię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 jak coś wykombinuję to wstawię fotki Koniecznie Obok tego "Maluszka" nie wolno przejść obojętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Obok tego "Maluszka" nie wolno przejść obojętnie Nawet nie wolno przejść, należy stanąć i się gapić, ale wnioski niech każdy wyciąga sam Czekamy na aktual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Jeśli chodzi o felgi, to może można by było kupić z tej firmy powiedzmy jakiegoś Lexusa z alusami, wyjąć całą ośkę z kołami i wmontować do malczana? Nowe samochodziki nie są aż takie drogie, więc poświęcić te parę groszy chyba można na małe felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 eśli chodzi o felgi, to może można by było kupić z tej firmy powiedzmy jakiegoś Lexusa z alusami, wyjąć całą ośkę z kołami i wmontować do malczana? Smile Nowe samochodziki nie są aż takie drogie, więc poświęcić te parę groszy chyba można na małe felgi Very Happy Tylko nie wiem jak z rozmiarem będzie Do malucha 18-stki raczej nie wejdą musiałbym znaleźć odpowiednio małe, ale poszukam. Dzięki koledzy za pozytywny odbiór z takim dopingiem nie mogę się do pracy nie przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi