MWALLO Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 WITAM TO JEST MÓJ PZ.IV prosze o ocenę .Malowanie zostało wykonane akrylami ,washing olejami Talensa, brudzenie pigmentem CMK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Witam,model prezentuje się całkiem nieżle-można popracować nad cieniowaniem i odpryskami-bardziej finezyjne i mniejsze-wg mnie te na modelu są za duże-pozatym koła jezdne jakieś ciemne wyszły,no i mało zdjęć,poproszę o więcej. Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 jest na allegro http://www.allegro.pl/item163570763_perfekcyjnie_wykonany_pz_iv_sd_kfz_161_2_bcm.html jak zrobic cieniowanie????????aerografem?? teraz to juz chyba musztarda po obiedzie!;] http://www.allegro.pl/item147602168_sd_kfz_9_famo_wykonane_na_swiatowym_poziomie.html to FAMO jest ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 MWALLO z Twoich 5 postow w ciagu 3 minut zrobil sie jeden. Nastepnym razem edytuj. PS. Pewnie juz wiesz, ze ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Trudno coś powiedzieć bo są tylko dwie fotki.Ale według mnie to te starzenie zostało chyba trochę przedobrzone.Te obicia to wygladają tak jak by zaloga nie robiła nic tylko drapała ten pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 faktiko troszke zbyt mocno obdrapany:(!! Pocieniowałem go i jest teraz ładniejszy !!pozdrawiam mistrza Artura!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 o co tu looto ?? bo nie kapuje tego tematu, a czworeczka mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Co do modelu to wydaje mi się przesadnie ubrudzony , ale cóż i takie maszyny istniały , może napiszesz coś o ty modelu jak go robiłeś , jakich technik użynałeś więcej szczegółów. I daj więcej zdjęć , w większej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Odrazu widać że o niebo leprzy od mojego PZ IV. Naprawdę bardzo mi się podoba. Ale koła jezdne zdecydowanie za ciemne i może napisz co to za skala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Zrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Bardzo przyjemny modelik. Ciekawie wyglądają odpryski farby. Może są trochu zbyt ciemne, ale może to tylko wina światła. Na szczęście na allegro jest więcej fotek Brudzenie wygląda bardzo efektownie i bardzo mi się podoba (może z przesadzonym brudem na kołach jezdnych w stosunku do reszty podwozia - jest dużo czystsze od kół) Bardzo fajny za to tłumik. Nie wiem czy chciałeś zrobić model po prostu efektowny, czy też poprawny merytorycznie. Jeśli to drugie, to koniecznie powinieneś dodać ekrany boczne (chociaż na wieży) bo raczej nie widziałem IV H bez niczego. Antena jest w złym miejscu. powinna być w gnieździe, na samym końcu po lewej stronie czołgu- tuż za wyciorem do lufy Le jeśli chodzilo Ci tylko o effekt, to udało się w 100% i jako fan panzerów IV jestem bardzo rad widząc tak ładnie zrobionego panzera pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 to nowe fot panzer po cieniowaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92c3a925fe672ff0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0d8a114ea537b0ff.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20a66cb8df18c724.html tu są 3 foty!!pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 teraz moim skromnym zdaniem wygląda o wiele lepiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 dla mnie jest super :piwo jak zrobiles cieniowanie i te odejscia farby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 witam!! Cieniowanie wykonałem farbami dla artystów plastyków (Rembranty), a odpryski farby (troszke i ich za duzo) akrylami pactry !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi