Panzer4 Napisano 17 Listopada 2010 Autor Share Napisano 17 Listopada 2010 Tak. Będą przetarcia do metalu, zębatka na dole będzie wysrebrzona i może minimalne ślady rdzy gdzieś na niej położę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Szał normalnie. Rozwalają mnie te mini- uchwyty na burtach. Piekne po prostu. O pokrowcu przedniej szyby juz nie wspomnę. Super! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 17 Listopada 2010 Autor Share Napisano 17 Listopada 2010 Dzięki bardzo Uchwyty na plandekę doprowadziły mnie niemal do płaczu - i przy klejeniu i za każdym razem jak któryś odpadał. Są krzywe niemiłosiernie, ale ja już miałem tylko ambicje je zrobić, aby były, bo o powtarzalności tych mikrodupsików nie było już mowy Na szczęście na żywo potrzeba solidnej lupy, żeby weryfikować ich "prostość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Nie gadaj, model wychodzi pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi