bahamut24 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Przedstawiam prezentacje zestawu upominkowego od Revell , który wczoraj do mnie przyszedł pocztą Pudełko z zestawem Farbki , które znajdują się w zestawie oraz klej i pędzelek Model w skali 1:1200 Kadłub w całości Model w skali 1:570 Nie miałem 1 grosika ale zrobiłem zdjęcie połówki kadłuba na tle 5 pensów UK Instrukcja , kalkomania i "liny" PS. To będą moje pierwsze dwa modele sklejane na poważnie . Początek prac w stoczni już w ten weekend ( chyba , że pogoda się poprawi ) Jak ktoś potrzebuje instrukcje do tych modeli mogę zrobić skan Edytowane 19 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Maja 2010 Super Moderator Share Napisano 19 Maja 2010 Kolego - źle podlinkowany. Poniżej prawidłowo - http://yfrog.com/b8dsc04721uj - powinno być url zamiast img Wrzuciłbyś kilka zdjęć tego co w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 Marcin Rogoza już poprawiłem zawsze za nim wstawie foty sprawdzam jak wygladaja ale przez przypadek wdusilem wyslij zamiast podgląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu195 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 No gratulacje zakupu.. teraz z niecierpliwością czekam jak będzie się sprawował model podczas klejenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Odświeżę troszeczkę temacik z racji dzisiejszej setnej rocznicy. Chciałbym dowiedzieć się który z zestawów dostępnych na rynku tego liniowca jest Waszym zdaniem najlepszy. Nie ukrywam że jestem troszeczkę naciskany (żona) aby skleić Titanica. W grę wchodzi skala 1/400 lub 1/350. Wiem że są zestawy w 1/400 ale o 1/350 nie słyszałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Jest model Airfixa. Wygląda na przepak Academy, ale nie wiem, czy tak jest. Ramki są bardzo podobne, żeby nie powiedzieć identyczne, ale z komentarzy wynika, że Airfix jest dużo słabszy. Oprócz niego są jeszcze Revell i Academy. Nie wiem, który lepszy. Jeden z kolegów z forum ma Academy, więc można go zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Zdecydowanie najlepszy jest Academy 1/350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel2123 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Zapraszam do mojego warsztatu w którym zawitał TITANIC 1:400 od Academy relacja z budowy, dużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Zestaw od Airfix jest przepakiem od Academy, ale nie ma wielu szczegółów i jest licho wykonany. Do tego ten od Aca jest tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi