bahamut24 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 (edited) Przedstawiam prezentacje zestawu upominkowego od Revell , który wczoraj do mnie przyszedł pocztą Pudełko z zestawem Farbki , które znajdują się w zestawie oraz klej i pędzelek Model w skali 1:1200 Kadłub w całości Model w skali 1:570 Nie miałem 1 grosika ale zrobiłem zdjęcie połówki kadłuba na tle 5 pensów UK Instrukcja , kalkomania i "liny" PS. To będą moje pierwsze dwa modele sklejane na poważnie . Początek prac w stoczni już w ten weekend ( chyba , że pogoda się poprawi ) Jak ktoś potrzebuje instrukcje do tych modeli mogę zrobić skan Edited May 19, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted May 19, 2010 Super Moderator Share Posted May 19, 2010 Kolego - źle podlinkowany. Poniżej prawidłowo - http://yfrog.com/b8dsc04721uj - powinno być url zamiast img Wrzuciłbyś kilka zdjęć tego co w pudełku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahamut24 Posted May 19, 2010 Author Share Posted May 19, 2010 Marcin Rogoza już poprawiłem zawsze za nim wstawie foty sprawdzam jak wygladaja ale przez przypadek wdusilem wyslij zamiast podgląd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyziu195 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 No gratulacje zakupu.. teraz z niecierpliwością czekam jak będzie się sprawował model podczas klejenia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cazador Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Odświeżę troszeczkę temacik z racji dzisiejszej setnej rocznicy. Chciałbym dowiedzieć się który z zestawów dostępnych na rynku tego liniowca jest Waszym zdaniem najlepszy. Nie ukrywam że jestem troszeczkę naciskany (żona) aby skleić Titanica. W grę wchodzi skala 1/400 lub 1/350. Wiem że są zestawy w 1/400 ale o 1/350 nie słyszałem. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Jest model Airfixa. Wygląda na przepak Academy, ale nie wiem, czy tak jest. Ramki są bardzo podobne, żeby nie powiedzieć identyczne, ale z komentarzy wynika, że Airfix jest dużo słabszy. Oprócz niego są jeszcze Revell i Academy. Nie wiem, który lepszy. Jeden z kolegów z forum ma Academy, więc można go zapytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heilsberg Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Zdecydowanie najlepszy jest Academy 1/350. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel2123 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Zapraszam do mojego warsztatu w którym zawitał TITANIC 1:400 od Academy relacja z budowy, dużo zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dart Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Zestaw od Airfix jest przepakiem od Academy, ale nie ma wielu szczegółów i jest licho wykonany. Do tego ten od Aca jest tańszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts