BaldPuma Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2010 koła i pierwszy kolor ..01.. ..02.. ..03.. ..04.. ..05.. ..06.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Jak narazie przodujesz w projekcie Ten brąz wydaje mi się trochę za jasny... Jakiej farby użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Ładnie Brakuje poprzeczki w konstrukcji dachu nad siedzeniem pasażera, dlaczego? Taki jaśniejszy odcień brązu widać czasem na zdjęciach oryginałów, na których inne kolory wyglądają na naturalne. Może w oryginale ten brąz NATO to z różnych sklepów różny wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2010 -> poprzeczka - się urwała i "seleży" w pudełku razem z 1 zapinką z maski. -> kolor - jak pisał Kuba - na części fotek jest taki jasny - a poza tym już jest przykurzony i nie rzuca się w oczy. Miałem wypróbować jak wyglądają kontenery z SECMa i S-250 - ale to Revela a ja robiłem na wymiar Dragona i o 0,5 mm nie wchodzą. A szkoda bo ładne fotki z Iraku strasznie utyranych humvee z tymi kontenerkami znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 no i się przykurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Września 2010 Autor Share Napisano 11 Września 2010 malutki cd 01. wygląd przed (aż szkoda go dalej"paprać"); 02 dach z folii pakunkowej (grubsza niż spożywcza ale na 72 za gruba) nie jestem zadowolony ale i tak go nie będzie widać; 03 przymiarka pancerza górnego 01 02 03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Września 2010 Autor Share Napisano 12 Września 2010 01 02 03 Uwaga: zabrudzenia i szczeliny są celowe - troszkę tylko będą "szlifnięte" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi