Bodzio Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Moj pomysł to mniej wiecej coś takiego: Z tym ze moja bedzie miala wiekszy polysk, jakies kalki, orurowanie chromowane z przedu, ciekawsze felgi i pare elementow moze uwydatnione:) Może czerwono krwista rama ? Myślę że z czarnym i chromami będzie to fajnie wyglądać A teraz mogę moją propozycje zilustrować: Źródło: http://teamsorlandet.diskusjonsforum.no/teamsorlandet-about1061.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byku Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 s-u-p-e-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Prze piękna:) Wilekie dzieki Bodzio, wlasnie mniej wiecej cos takiego mialem w mojej wyobrazni z tym ze moja bedzie jednak troche inna, i pewnie nie wyjdzie tak fajnie jak ta, ale zrobie wszystko co w mojej mocy . Powiedzcie tylko co myslicie o kolorze ktory wybrałem na ramę. Bo jutro moze ja pomaluje i ruszam dalej z praami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Powiedzcie tylko co myslicie o kolorze ktory wybrałem na ramę. Bo jutro moze ja pomaluje i ruszam dalej z praami:) Po wymieszaniu farbki kolor będzie zupełnie inny od tego, który widać na dnie butelki. Aby sprawdzić jak to bedzie wyglądać musisz rozcieńczyć i dobrze wymieszać farbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Mhm, przypuszczam ze bedzie przede wszystkim jasniejszy. Mysle ze jutro wygospodaruje troche czasu i zajme sie tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 Witam Panowie . Po baaaaaaaaardzo dlugiej przerwie (półtora roku) wracam do modelarstwa, stęskniony niesamowicie za dłubaniem w plastiku . Przerwa była spowodowana najpierw matura, potem prac, potem studia zaoczne plus praca i tak zchodziło, ale w szkole trochę się poluźniło i oto jestem . Odkopałem wszystkie graty modelarstwa, miotacz powietrza w postaci mojej samoróbki ruszył odrazu (zbiornik nadal trzymał ciśnienie które zostawiłem mu półtora roku temu:) ). Aerek był w troszke gorszym stanie, kiedys bałem sie go rozebrać ale teraz jako 1/2 inżyniera mechanika zdecydowałem się go rozebrać, bo wydawało mi się że daje zbyt małe ciśnienie w porównaniu do tego co dostaje, jak się okazało iglice wyjąłem z ogromnym trudem, taka brudna, ale całość moczy się już w cleanluxie. Model oczywiście nie ruszony w porównaniu do stanu sprzed półtorej roku a więc jest tylko sklejona rama z paroma elementami, w najbliższym czasie dostanie ona kolor, malowanie modelu będzie takie jak wyżej zaproponował kolega Bodzio, a więc czarny z czerwoną ramą i chromami . Jest to mój drugi model, pierwszy spotkal się z bardzo pozytywnymi opiniami od was jak na pierwszy model co strasznie mobilizuje mnie aby porządnie przyłożyć się do tego modelui obiecuje że zrobie wszystko aby był jaknajlepszy . A więc do dzieła. mam nadzieję że będziecie śledzić moje poczynania i skutecznie poprawiać moje błędy . I odrazu prośba o pomysł na malowanie silnika:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi