Zderzak Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Witam! To znowu ja Czy może kojarzy ktoś z Was, jaki batalion, brygada ma logo w kształcie wypełnionej litery U, w połowie pionowo zielone, w drugiej czerwone. Najprawdopodobniej są tam też jakieś znaczki. Widziałem takie na Humvee, ale nie jestem w stanie nic znaleźć w necie. Może to być herb Bielska-Białej, tylko w innych kolorach, a więc 18Bdsz Z tego co się orientuję, pojazd ten może być właśnie z tamtej jednostki, ale niewykluczone, że się mylę. Dlatego szukam dokładnej informacji o jego przynależności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=39444&sid=6bd232a37a8abc164a3aa824f869b00f Humvee z Bielska Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 18Bdsz 18 bdsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 Może w telefonie nie widzę, ale gdzie tam jest takie logo? O polskich Humvee wiem sporo, stąd przypuszczałem Bielsko. To ma ktoś jakieś zdjęcie, link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Może w telefonie nie widzę, ale gdzie tam jest takie logo? O polskich Humvee wiem sporo, stąd przypuszczałem Bielsko. To ma ktoś jakieś zdjęcie, link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 No tak, wklejałem ten obraz w pierwszym poście Czyli mam rozumieć, że jest to ten sam wzór tylko w innej kolorystyce? Czy może jednak coś zupełnie innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi