Maciej56 Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 Ale się namęczyłem modelik firmy MB pierwszy raz sklejałem takiego malutkiego proszę o ocenę. Nie polecam tej firmy instrukcja bardzo niedokładna na rysunkach nie widać dokładnego umiejscowienia klejenia,ale ukończony proszę o dobre słowo. jak zwykle staram się umiejscowić dokładnie pojazd w realiach historycznych ten to : 24 Dywizja Pancerna wrzesień 1942 Front wschodni rejon Stalingradu Cytuj
Sławko Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 Fajny maluszek Domyślam się, że to skala 1:35. Mam takie cudo tylko innego producenta i bez bocznego kosza. Nawet zacząłem go jakiś czas temu składać. Dlatego wiem, jakie to wszystko w nim malusie i doceniam to czego dokonałeś. Ogólnie model mi się bardzo podoba choć mam pewne zastrzeżenia. Na przednim i zapasowym kole dopatrzyłem się chyba śladów łączenia formy na obwodzie opon ? Opona koła zapasowego za mocno się chyba błyszczy - albo to tylko tak wyszło na zdjęciu. Jak dla mnie zbyt ubrudzony ale tym się nie sugeruj bo to już kwestia gustu i nie podlega dyskusjom . Jeśli wolisz bardziej ubłocony/zakurzony to Twój wybór i tego się trzymaj Pozdrawiam, Sławko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi