Maciej56 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Ale si臋 nam臋czy艂em modelik firmy MB pierwszy raz skleja艂em takiego malutkiego prosz臋 o ocen臋. Nie polecam tej firmy instrukcja bardzo niedok艂adna na rysunkach nie wida膰 dok艂adnego umiejscowienia klejenia,ale uko艅czony prosz臋 o dobre s艂owo. 聽 聽 jak zwykle staram si臋 umiejscowi膰 dok艂adnie pojazd w realiach historycznych ten to : 24 Dywizja Pancerna wrzesie艅 1942 Front wschodni rejon Stalingradu 聽 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
S艂awko Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Fajny maluszek Domy艣lam si臋, 偶e to skala 1:35. Mam takie cudo tylko innego producenta i bez bocznego kosza. Nawet zacz膮艂em go jaki艣 czas temu sk艂ada膰. Dlatego wiem, jakie to wszystko w nim malusie i doceniam to czego dokona艂e艣. Og贸lnie model mi si臋 bardzo podoba cho膰 mam pewne zastrze偶enia. Na przednim i zapasowym kole dopatrzy艂em si臋 chyba 艣lad贸w 艂膮czenia formy na obwodzie opon ? Opona ko艂a zapasowego za mocno si臋 chyba b艂yszczy - albo to tylko tak wysz艂o na zdj臋ciu. Jak dla mnie zbyt ubrudzony ale tym si臋 nie sugeruj bo to ju偶 kwestia gustu i nie podlega dyskusjom . Je艣li wolisz bardziej ub艂ocony/zakurzony to Tw贸j wyb贸r i tego si臋 trzymaj 聽 Pozdrawiam, S艂awko Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.