Grzes Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Możecie coś więcej powiedziec o tym modelu? http://allegro.pl/item1051983703_pzl_lim_5_p_1_72_plastyk_mig_17_pf_su.html Z opisu wynika, że ma wgłębne linie podziału. A jak z jego wymiarówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Grzesiu, Co to mówić. Stare dobrze wszystkim znane KP. Tylko juz bez nitow i z liniami wgłęęęęębbbbbnymi. Jedne krzywe, drugie proste, generalnie - siermiega. PS (przypomniał sobie) Materiał tez taki z odpadów. czasem biały a fragmentami... nawet rożowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekdziki Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 W sumie nie ma się co spodziewać rewelacji, ale tez nie jest to totalna kicha. Tym bardziej za tak niską cenę. "Plastyk" akurat obrał sobie (poniekąd słuszną) strategię produkcji i sprzedaży tanich modeli, przeznaczonych dla modelarzy młodych lub początkujących. Co nie przeszkadza robić z tego materiału modeli zawodniczych. Ten model był już wcześniej sprzedawany w innym opakowaniu i innych wersjach malowania. Ten akurat konkretny model MiG 17PF jest to tak zwany przepak. Sam osobiście projektowałem do nie go pudełko i dobierałem schemat (?) malowania. Mam tylko nadzieję, że pudełka robione przeze mnie dla "Plastyka" podnoszą choć trochę wartość estetyczną samego produktu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedzi. Modelik kupiłem, więc postaram się coś więcej o nim napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Właśnie wczoraj w ramach pozbywania się złomu który zalega w szafce ten zestaw dałem córce bo chciała sobie pomalowac jakiś model. Do niczego się nie nadaje ten zestaw, możesz odciąć tylną część kadłuba w miejscu rozstykówki i pożenic ją z Bilkiem. Tył jest najbardziej obiecujacy z tego zestawu ZTS-a. Grześ, jak zabierzesz się na poważnie za Lim-5 to daj znać podeślę Tobie mały bonusik. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi