Grzes Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Możecie coś więcej powiedziec o tym modelu? http://allegro.pl/item1051983703_pzl_lim_5_p_1_72_plastyk_mig_17_pf_su.html Z opisu wynika, że ma wgłębne linie podziału. A jak z jego wymiarówką? Cytuj
Ari Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Grzesiu, Co to mówić. Stare dobrze wszystkim znane KP. Tylko juz bez nitow i z liniami wgłęęęęębbbbbnymi. Jedne krzywe, drugie proste, generalnie - siermiega. PS (przypomniał sobie) Materiał tez taki z odpadów. czasem biały a fragmentami... nawet rożowy. Cytuj
marekdziki Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 W sumie nie ma się co spodziewać rewelacji, ale tez nie jest to totalna kicha. Tym bardziej za tak niską cenę. "Plastyk" akurat obrał sobie (poniekąd słuszną) strategię produkcji i sprzedaży tanich modeli, przeznaczonych dla modelarzy młodych lub początkujących. Co nie przeszkadza robić z tego materiału modeli zawodniczych. Ten model był już wcześniej sprzedawany w innym opakowaniu i innych wersjach malowania. Ten akurat konkretny model MiG 17PF jest to tak zwany przepak. Sam osobiście projektowałem do nie go pudełko i dobierałem schemat (?) malowania. Mam tylko nadzieję, że pudełka robione przeze mnie dla "Plastyka" podnoszą choć trochę wartość estetyczną samego produktu. Pozdrawiam. Cytuj
Grzes Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Napisano 5 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedzi. Modelik kupiłem, więc postaram się coś więcej o nim napisać Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Właśnie wczoraj w ramach pozbywania się złomu który zalega w szafce ten zestaw dałem córce bo chciała sobie pomalowac jakiś model. Do niczego się nie nadaje ten zestaw, możesz odciąć tylną część kadłuba w miejscu rozstykówki i pożenic ją z Bilkiem. Tył jest najbardziej obiecujacy z tego zestawu ZTS-a. Grześ, jak zabierzesz się na poważnie za Lim-5 to daj znać podeślę Tobie mały bonusik. Pozdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi