Praetorian Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Hej Wam koledzy. Mieliśmy robić masowe zamówienie z KFS i za przeproszeniem jest już przełom stycznia i lutego, a wszyscy nadal wydają majątek na przesyłkę od razu do własnego domu. Co z naszym zamówieniem? Ps. Zdaje się, że Witek był pomysłodawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Osobiście nie jestem zwolennikiem masowego zamówienia. W zeszłym roku było takie coś organizowane na stronie BTC , wszystko trwało kupę czasu a z zamówienia nic nie wyszło, za to była wielka awantura o kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Lutego 2007 Autor Share Napisano 7 Lutego 2007 Osobiście nie jestem zwolennikiem masowego zamówienia. W zeszłym roku było takie coś organizowane na stronie BTC , wszystko trwało kupę czasu a z zamówienia nic nie wyszło, za to była wielka awantura o kasę. Kurde... Szkoda, bo wiadomo, że odpadłby praktycznie koszty wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 A podrugie Pretorian albo biorą się za to osby odpowiedzialne a nie jak było na BTC 3 czwartek to jeszcze dzieci w wieku 14-17 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Lutego 2007 Autor Share Napisano 7 Lutego 2007 Ja mam 17, ale wydaje mi się, żę jestem w miarę odpowiedzialny. Nie mówie tu o tym, że jestem perfekt, ale potrafię się zorganizować. Na allegro niewiele mi brakuje do bycia supersprzedawcą, ale to już inna sprawa. Mnie nie interesuje kto to będzie organizował, ale chodziło o to, żeby było raz a porządnie i tanio. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Zamówienie miało być ale z M&G które upadło :/ nie gadałem jeszcze z Mario bo jest w trasie ale jak wróci to rozwiniemy ten temat w miare możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Najczęściej zamawiam w tym sklepie: http://www.modelltrucksandparts.at/shop/index.php?cat=c22_Kit-Form-Service.html&page=1&XTCsid=15944db3cacb8be0a5490c487f44b36a Ponieważ na początku przyszłego tygodnia będę jeszcze zamawiał kilka rzeczy, to może ktoś z was dołączyć się do wspólnego zamówienia. Nadmieniam że oprócz kosztów wysyłki dochodzą koszty przelewu i prowizja (manipulacyjne) dla banku austriackiego, prowizja jest tym większa im większa jest kwota na przlewie. Chętnych zapraszam do omówienia szczegółów na GG - 3514688. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Lutego 2007 Autor Share Napisano 7 Lutego 2007 Najczęściej zamawiam w tym sklepie: http://www.modelltrucksandparts.at/shop/index.php?cat=c22_Kit-Form-Service.html&page=1&XTCsid=15944db3cacb8be0a5490c487f44b36a Ponieważ na początku przyszłego tygodnia będę jeszcze zamawiał kilka rzeczy, to może ktoś z was dołączyć się do wspólnego zamówienia. Nadmieniam że oprócz kosztów wysyłki dochodzą koszty przelewu i prowizja (manipulacyjne) dla banku austriackiego, prowizja jest tym większa im większa jest kwota na przlewie. Chętnych zapraszam do omówienia szczegółów na GG - 3514688. A nie da rady przez paypal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Najczęściej zamawiam w tym sklepie: http://www.modelltrucksandparts.at/shop/index.php?cat=c22_Kit-Form-Service.html&page=1&XTCsid=15944db3cacb8be0a5490c487f44b36a Ponieważ na początku przyszłego tygodnia będę jeszcze zamawiał kilka rzeczy, to może ktoś z was dołączyć się do wspólnego zamówienia. Nadmieniam że oprócz kosztów wysyłki dochodzą koszty przelewu i prowizja (manipulacyjne) dla banku austriackiego, prowizja jest tym większa im większa jest kwota na przlewie. Chętnych zapraszam do omówienia szczegółów na GG - 3514688. A nie da rady przez paypal? No właśnie, dopuki sprzedawał na ebayu, to można było płacić przez Pay Pal, ale napisałem do niego w tej sprawie i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Lutego 2007 Autor Share Napisano 7 Lutego 2007 Ok rozumiem. Ale w jego sklepie są niesamowite modele kurna. Italerowskie rarytasiki, a już nie mówię o joal'u i amt/ertl'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Witku nie o M&G tylko H.Anderson Models. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Najczęściej zamawiam w tym sklepie: http://www.modelltrucksandparts.at/shop/index.php?cat=c22_Kit-Form-Service.html&page=1&XTCsid=15944db3cacb8be0a5490c487f44b36a Ponieważ na początku przyszłego tygodnia będę jeszcze zamawiał kilka rzeczy, to może ktoś z was dołączyć się do wspólnego zamówienia. Nadmieniam że oprócz kosztów wysyłki dochodzą koszty przelewu i prowizja (manipulacyjne) dla banku austriackiego, prowizja jest tym większa im większa jest kwota na przlewie. ja bym chcial sie dolaczyc do zamowienia tylko potrzebny mi jest zaczep do ciezarowki i takie tam badziewia ,a i czy mozna placic w funtach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Najczęściej zamawiam w tym sklepie: http://www.modelltrucksandparts.at/shop/index.php?cat=c22_Kit-Form-Service.html&page=1&XTCsid=15944db3cacb8be0a5490c487f44b36a Ponieważ na początku przyszłego tygodnia będę jeszcze zamawiał kilka rzeczy, to może ktoś z was dołączyć się do wspólnego zamówienia. Nadmieniam że oprócz kosztów wysyłki dochodzą koszty przelewu i prowizja (manipulacyjne) dla banku austriackiego, prowizja jest tym większa im większa jest kwota na przlewie. ja bym chcial sie dolaczyc do zamowienia tylko potrzebny mi jest zaczep do ciezarowki i takie tam badziewia ,a i czy mozna placic w funtach ?? Co do płatnosci w funtach to pewnie można się dogadać z właścicielem sklepu Rozumię że w sprawie sprzęgu dogadałeś się ze Star 200, ale jak by co to napisz do mnie na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi