RH Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Zanim wstawie na galerie zdjęcia gotowca ,,pragnę przedstawic ,ekspresową foto relacje z tworzenia tego czegoś Aby nie pisac juz w galeri ,jak to sie kleiło .Zrobię to teraz i tu A więc na początek mimo że model wygląda na prosty ,raczej odradzam na poczatek osoba z malym stażem modelarskim .Wiąze sie to między innymi z montażem plata ,malowaniem itp. No ale do odwaznych świat należy więc niech kazdy spróbuje .Ostatecznie tkazdy za model z wlasnej kiesy płaci to i może go sobie spaprac . Wiem że wiele osob czeka tez z produkcja tego modelu ąz łaskawie ,ktos wyprodukuje blaszki,ja tyle cierpliwości nie mam i dlatego tez zrobilem go prosto z pudla ,przeciez i tak nie mam zamiaru wystawiac go na wszedobylskich wystawach .A z drgiej strony uważam ze ICM i tak coś tam do sroga wlozyl ,co nawet mozliwie wyglada A tu taki maly żarcik = Edytowane 26 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Hs Hs-em, ale Ty mi lepiej powiedz co to za P-51 się tam tworzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Maja 2010 Autor Share Napisano 26 Maja 2010 Hs Hs-em, ale Ty mi lepiej powiedz co to za P-51 się tam tworzy ? Cierpliwosci!! niedługo się pojawi .I to tyle co moge napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Chociaż napisz jaka jednostka i pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Maja 2010 Autor Share Napisano 26 Maja 2010 Chociaż napisz jaka jednostka i pilot. Podam tylko tyle że jest to samolot PSP 1945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Dobrze w takim razie czekam z niecierpliwością na możliwość przyjrzenia mu się z bliska. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 P.S.P. :-) Nie wiedzialem ze Państwowa Straż Pożarna używała P-51 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Używała i używa do dzisiaj nie wiedziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi