Kosynier Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Zaczęty w ubiegłym roku, poniżej kilka fotek z poszczególnych etapów budowy: Podkład Chaos Black Kolorek Panzer Grey Model został pokryty sidoluksem, później poszły kalkomanie (cudowna jest ta chemia) i kolejna warstwa sidoluksu. Następny był czarny wash i na całość matowy lakier bezbarwny pactry. Wieża jest tylko lekko osadzona dlatego troszkę odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Sido aż tak zmienia kolor lakieru??? Bo jeszcze nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Sido nie zmienia koloru, ostatnie fotki robiłem nowym aparatem, i jeszcze nie wypracowałem metody. Dodatkowo była płukanka z czarnego która troszkę przyciemniła model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 Po długiej przerwie czas na kontynuację. Model został przykurzony suchymi pastelami. Jeszce okopcenie wydechu i w sumie gotowy. Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Jakoś dziwnie pusto wygląda przód. Taka uroda pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Bardzo fajny podoba mi się. Ładne zakurzenie, tylko te kmy jakoś tak plastikowo wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Jakoś dziwnie pusto wygląda przód. Taka uroda pojazdu? W większości modeli tu z przodu jest kawałek zapasowej gąsienicy. I ta przednia klapa również powinna posiadać nity, czyż nie? Mi tu brakuje większej ilości syfku, takie moje zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Na przednim pancerzu są śruby tylko słabo widoczne. Próbowałem je podkreślić punktowym washem, ale jakoś to nie wychodziło tak jak chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Ciekawy model ładnie się prezentuję, na przedniej płycie zawieś line albo łańcuch, doda smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 tylko te kmy jakoś tak plastikowo wyglądają. Model bardzo ładnie prezentuje się, ale ... faktycznie zgadzam się co do przodu i tych lufek MG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 Coś wykombinuję z tym pustym przodem. Co du KM'ów to malowałem je metalizerem, jednak coś jeszcze muszę z nimi pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi