Godfryd Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Mądrze prawi polać mu soczka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Mądrze prawi polać mu soczka!! Już się leje niezależnie od słuszności prawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 dokladnie zostan przy 1:35 tak BTW: to chcialbym miec kiedys taka zone jak Ty kupywalibysmy sobie modele nawzajem hehe fajna sprawa, a modelik bardzo ladny, pozdrawiam i czekam na zaloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 chcialbym miec kiedys taka zone jak Ty Genialny pomysł ! Tak rodzi się romans.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Cóż Agnieszko... nie masz wyboru- przegłosowaliśmy Cię pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Agnieszko, widze, że posiadasz wrodzony i piękny dar. Twoje modele są bardzo ładne. Musze je pokazać mojej Anni. Coś czuje, że będziesz dla niej wzorem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Skąd jesteś niewiasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 O LOL ja jestem mlody, piekny, wyksztalcony i lubie sklejac pancerke IIWś 1:35, ale spamujemy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Biedna Agnieszka, ledwo kilka postów a już jej nie dajecie spokoju pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 Oj Panowie, Panowie. Lepiej mi doradźcie co mam zrobić z brukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Bycie rodzynkiem nie jest łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 (edytowane) Aaaa bruk . Wyrzeżb sobie w gipsie. Katowice ? Matko święta, kawał świata ! Edytowane 12 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 a ten na zdjeciach to z czego jest ?? bo wystarczy rzucic mu wash i jakies uszczerbki...aaaaa zapomnailem dodac w poprzednim poscie ze jestem samotny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Witam A ja mam blisko :p Ale za młody jestem Bruk- znajdź na forum sposób "a' la Artek" pozdr Edit: http://www.model-klub.pl/readarticle.php?article_id=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 (edytowane) Widzę, że już masz i tutaj swojego ślicznego avatarka. Cieszę się. Co do bruku, to w sklepach zabawkowych czasem widziałem coś, co jakby przypominało ułożoną kostkę brukową. Był to taki jakby komplet do układania ulic w mieście. Ale do końca nie jestem pewien, w jakiej to było skali i gdzie ja to widziałem... Jednakże jak coś mi się przypomni lub jak znajdę, to nie zapomnę o Tobie. Pozdrawiam PS: Cieszę się także, że do Katowic mam blisko. Właściwie codziennie tam jestem... Edytowane 12 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 tak tak... bruk... widze, że jesteś z Katowic Ja planuje swoją pierwszą diorame. Dwa pojazdy w mieście na ulicy z kostki brukowej. Myślałem aby wyryć kostkę z płyty gipsowej ale jeszcze nie wiem. PS. Agnieszko, z której dzielnicy Katowic pochodzisz?? (Pytam w imieniu Anny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Można również kupić bruk z vacu. Sam stosowałem i wygląda po odpowiednim pomalowaniu całkiem przekonywująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Ja do tej pory tylko raz robiłem bruk- skrobałem w płycie g/k. Może piekny on nie jest, ale przynajmniej mój!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 W Katowicach, w sklepie na ul. Korfantego sprzedają bruk z vacu po 15 zł. całkiem fajny i po pomalowaniu wygląda naprawdę ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 bruk z vacu po 15 zł. całkiem fajny i po pomalowaniu wygląda naprawdę ciekawie.. No przecież mówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 Gdybyście nie zauważyli, to mój S.W.S. stoi na bruku !!!!!! Jest to oryginalny bruk vacu kupiony w modelarskim sklepie. Ma on służyć jako podstawka, nie chcę robić dioramy. Chodzi mi o konkretne porady, jak go bardziej urealistycznić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 A ilość bruku za 15 zł wystarczy na jaką powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Zapuść czarny wash, przetrzyj suchym pędzlem na szaro i już będzie lepiej Więcej powiedzą pewnie mądrzejsi pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 dokladnie czarny wash i potem suchy pedzel.....chyba pojade do Katowic po bruk Vacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Suchy pędzel to kilka odcieni szarego. Zacznij od ciemnych i przechodż stopniowo do jasnoszarych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi