wojtek Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Właśnie bawię się z modelem Sturmcia i przede mną już tylko dopieszczanie. Podwozie jest pracujące natomiast gąski gumowe i ładnie współdziałają z podwoziem. Na razie wygląda tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejson Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Brakuje czterech uchywytów na przedniej płycie nadbudówki. Zimmerit powinien jeszcze być na dwóch błotnikach z przodu i tam gdzie jest refeltor czyli między błotnikami. A tak to ok. Wzorowałeś się na konkretnym egzemplarzu Pozdrawiam M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Ten wóz nie powinien mieć ani uchwytów ani zimmeritu w miejscach , które wymieniłeś. Sądzę,że miałeś na myśli pojazd znajdujący się obecnie w RAC Tank Museum. Poszczególne egzemplarze różniły się detalami. Wzorowałem sie mniej więcej na tym: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejson Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Dokładnie tak jak piszesz. W takim razie czekam na zdjęcia gotowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Zastanawiam się tylko, czy ma być bardzo "zużyty" czy też może bardzo bardzo , lub ewentualnie jeszcze bardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejson Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Może tym razem troszke zaszalej i ST będzie bardziej zużuty Daj mu kilka gratów na pancerz żeby był ciekawszy - zwiniętą linę holowniczą na tych mocowaniacj na bocznym pancerzu, jakieś wiaderko etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Wojtek Twoje modele miło mi się ogląda, czekam również na finał tej produkcji najchętniej zobaczyłbym go na jakiejś zagraconej dioramce wśród gruzu, metalowych szczątków, "lekko" zdewastowanego... pozdrawiam, Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 jestem za: "ewentualnie jeszcze bardziej" zrob go tak jakby jezdzil przez kamienice (to tylko moja szatanska wizja, ja mam swira na punkcie dojechanych modeli ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts