wojtek Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Właśnie bawię się z modelem Sturmcia i przede mną już tylko dopieszczanie. Podwozie jest pracujące natomiast gąski gumowe i ładnie współdziałają z podwoziem. Na razie wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Brakuje czterech uchywytów na przedniej płycie nadbudówki. Zimmerit powinien jeszcze być na dwóch błotnikach z przodu i tam gdzie jest refeltor czyli między błotnikami. A tak to ok. Wzorowałeś się na konkretnym egzemplarzu Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 9 Lutego 2007 Autor Share Napisano 9 Lutego 2007 Ten wóz nie powinien mieć ani uchwytów ani zimmeritu w miejscach , które wymieniłeś. Sądzę,że miałeś na myśli pojazd znajdujący się obecnie w RAC Tank Museum. Poszczególne egzemplarze różniły się detalami. Wzorowałem sie mniej więcej na tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Dokładnie tak jak piszesz. W takim razie czekam na zdjęcia gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 9 Lutego 2007 Autor Share Napisano 9 Lutego 2007 Zastanawiam się tylko, czy ma być bardzo "zużyty" czy też może bardzo bardzo , lub ewentualnie jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Może tym razem troszke zaszalej i ST będzie bardziej zużuty Daj mu kilka gratów na pancerz żeby był ciekawszy - zwiniętą linę holowniczą na tych mocowaniacj na bocznym pancerzu, jakieś wiaderko etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Wojtek Twoje modele miło mi się ogląda, czekam również na finał tej produkcji najchętniej zobaczyłbym go na jakiejś zagraconej dioramce wśród gruzu, metalowych szczątków, "lekko" zdewastowanego... pozdrawiam, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 jestem za: "ewentualnie jeszcze bardziej" zrob go tak jakby jezdzil przez kamienice (to tylko moja szatanska wizja, ja mam swira na punkcie dojechanych modeli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi