konrad444 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Kupiłem pudło trawy magnetycznej od czego zacąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Pudło czego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Trawka ELEKTROSTATYCZNA. Smarujesz podstawkę wikolem, sypiesz przesianą ziemię, malujesz to na brąz, a potem smarujesz wikolem i sypiesz przez sitko tą trawkę. Wychodzi +/- tak: Nie wiesz co kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Tak przypuszczałem, że elektrostatyczna , ale myślałem że znów coś wynaleźli Do słów LucasaHS dodam tylko, że po posypaniu warto popukać w podstawkę lub też zbliżyć ją do ekranu tv, jeśli znajdziesz jakiś nie LCD . Trawka powinna ładnie wstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Można też użyć "elektrosadzarki". Niestety sprzęt dość drogi ale efekt taki: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 dzięki po prostu posmarowałem wikolem i posypałem gdy wikol wysechł polakieowałem lakierem do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Czerwca 2010 Super Moderator Share Napisano 3 Czerwca 2010 dzięki po prostu posmarowałem wikolem i posypałem gdy wikol wysechł polakieowałem lakierem do włosówPokaż, jak wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 jestem nowy i nie umiem dokładnie wklejac zdjięć ale się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi