TAPIR Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Witam. Model prosto z pudełka, na żywo szybki trochę nie wyszły no ale.. Oceniajcie: (podstawka tylko narazię, w zamierzeniu to będzie częścią dio). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 Aż tak źle że nikt nie pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Sporo czasu Ciebie nie było, model choć mały bardzo fajny ale brakuję figurki, ożywiła by trochę ujęcie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Wręcz przeciwnie. Twój mały Opel wygląda świetnie Bardzo ładnie wyszło Ci kurzenie spodniej części karoserii. Jedynie śnieg wygląda nieco płasko i sztucznie. Mogłeś porobić lekkie fałdki z gipsu, przemieszać bardziej śnieg z błotem i trochę go przebarwić. Przydałby się również jakiś drogowskaz albo figurka żeby dopełnić scenkę. Generalnie kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Mi też się model podoba. Bardzo fajnie wygląda. Zgadzam się z Dumo jeśli chodzi o figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 Dzięki panowie jak już mówiłem na samej górze modelik będzie częścią większej dioramki z domkiem i kuchnią polową, będzie też 9 figurek także spoko Wiem że sporo mnie nie było ale działałem cały czas ;] Jak tylko zrobię pierwsze ujęcie dio to wrzuce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Bardzo przyjemny model Tobie wyszedł, aż żal cztery litery ściska, że takich samochodów nie ma w 1/24. Tak z ciekawości się spytam, jakie rejestracje ma model, cywilne, czy wojskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 Hehe modelik ma rejestracje wojskowe, dokładnie z rosji 43. Z początku miał być czarny i lakierowany jako cywil ale ostatecznie wyszedł taki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Zgadzam się z kolegami, model bardzo ładnie sklejony i pomalowany, gratulacje. Rzeczywiście masz rację - pojazd pasuje na większą dioramkę bo w pojedynkę ze wzgledu na swoją wielkość jakoś ginie wtle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Jak jest właściwie skala tego modelu? Ze zdjęć ciężko ocenić ale domyślam się że 72. Właściwie to zostawił bym go takiego jak jest, ma bardzo fajny charakter, dodać jeszcze figurkę i byłoby super. Na dioramcę według mnie straci swój urok, no chyba że będzie wykonana na takim samym wysokim poziomie aż żal cztery litery ściska, że takich samochodów nie ma w 1/24. Może w ofercie AMT znajdziesz coś podobnego, mają kilka samochodów z przełomu lat trzydziestych i czterdziestych, głównie Fordów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki za opinie, modelik jest w 35 skali ;p Jeszcze pomyślę jak to zrobić żeby wyglądał dobrze na dioramce. Niedługo zapodam fotki dio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Witam. Model niezły, chociaż jak na 1/35 brakuje mu jakichś "smaczków". Mam na myśli sam model, nie wykonanie. Myślę, że dioramka nie będzie ze śniegiem tak jak tutaj, bo wtedy to kurzenie niezbyt będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 Smaczki dodam dopiero jak zrobię makietkę bo będe już wiedział co dać, śniegu absolutnie nie będzie tam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi