wojtek Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Panther ausf. D z Dragona. Waloryzacja to tylko aluminiowa lufa oraz siatki na grile + łańcuszki do zapasowych ogniw. Reszta prosto z pudła. Malowany Humbrolem 93. Numer taktyczny malowany aerografem za pomocą szablonu. Załogant złożony z trzech różnych figur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Osobiście to jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 jak zwykle trzymasz wysoki poziom moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Fajny kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Jak widzę masz dużo kociaków i może kiedyś mógłbyś pstryknąć je tak razem, obok siebie (jeżeli je jeszcze masz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 10 Lutego 2007 Autor Share Napisano 10 Lutego 2007 Jak widzę masz dużo kociaków i może kiedyś mógłbyś pstryknąć je tak razem, Aparat nie obejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Nie mozliwe ze kolega ma tyle modeli ze aparat nie obejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Bo 200ście modeli da sie razem sfotografować . Takie kolekcjie już widziałem ale więcej to fiufiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 10 Lutego 2007 Autor Share Napisano 10 Lutego 2007 Około 200 to w sumie skleiłem przez parę lat, ale oczywiście aż tylu nie mam ( to się nazywa rotacja ) Mniej więcej 1/3 tej liczby stacjonuje na półeczkach . Można sfotografować 200 modeli naraz , ale będzie widoczna tylko masa plastiku bez uroku poszczególnych modeli. Dlatego napisałem, że aparat nie obejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Ok a ile zrobiłęś bez ruchomego zawieszenia Bo dawno już nie widziałem u Ciebie modelu bez ruchomego zawieszenia i gąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 10 Lutego 2007 Autor Share Napisano 10 Lutego 2007 ile zrobiłęś bez ruchomego zawieszenia Niewiele, ale są . Głownie kołowe . Ta Pantera też nie ma ruchomego zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Ta Pantera też nie ma ruchomego zawieszenia. No właśnie się tak dziwie czemu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 sweet CAT naprawde bardzo ladny, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 11 Lutego 2007 Autor Share Napisano 11 Lutego 2007 No właśnie się tak dziwie czemu nie ma A zwyczajnie mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi