guzik1202 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Witam Zaczynam budowę tego modelu Tyle udało mi się zrobić przez cały dzień Silnik wyszlifowany i wycięte otwory do uzbrojenia Jest to mój pierwszy model w sumie 2.Pierwszy kończę był jako testowy To volvo było robione prosto z pudła Pozdrowienia dla kolegi Jawkersa namówił mnie na relacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 A po co te żyłki wchodzą do mostu. One mają się złączyć i do nic dochodzą dwa przewody. Musisz jeszcze raz fotke oblookać. I te otworki chyba krzywe.(na silniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Te Volva oba mają tylne mosty na samych resorach bez poduch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Te Volva oba mają tylne mosty na samych resorach bez poduch? Tam jest jeden most chyba ze masz jakieś super zdolności i dwa widzisz. Ale racja jest na resorach jeszcze z F12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 jeden most z zielonego Volva a drugi z Czerwonego ;> te niedociągnięcie italerii jest bardzo rażące Ps: fakt! mam szuperzdolności:D ale choćbym zeza dostał widze tylko po jednym moście napędowym na ciągnik w tym temacie, w sumie troche szkoda zę tak mało tych kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Po co robić bałagan w temacie kolegi? Dzacek1841 nie rób sobie żartów z poważnego forum, bo jest to co najmniej nie fajne... Piszesz, że masz 21 lat, więc zachowuj się tak, jak na ten wiek przystało... Jak masz pisać takie głupoty to nie pisz wcale... A rażący jest Twój sposób bycia na tym forum... Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Powitać Parę fotek z budowy Most poprawiony na tyle ile umiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 O kurde Te rurki na silniku to z czego są zrobione, bo super wyglądają Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 O kurde Te rurki na silniku to z czego są zrobione, bo super wyglądają Pozdro. Wygląda na przewód miedziany 0,75 lub 1mm (napisałem tak dziwnie bo nie wiem jak się robi kwadrat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Jak dla mnie za grube. Powinieneś dać cieńsze druciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Powitać Nie wygląda to normalnie zle,a innego jakoś nie mogłem dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Witam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Piękny kolorek... Będziesz coś jeszcze przy kaście coś robił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Powitac Tak jest dopiero raz pomalowana jeszcze troche roboty czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania25 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 witam jestem zielony na forum ale rzycze powodzenia i będę bacznie obserwował temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 W Volvie całe podszybie powinno być czarne matowe a nie tylko uszczelka( przód kabiny) A ten kolor będzie taki matowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Dołączam się do pytania. Matowy będzie fajniej wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Powitac Bedzie czarny,kabina nie jest ukończona jeszcze Nie zastanawiałem sie jeszcze czy bedzie matowe czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Ja malowałem czarnym matowym swojego DAF-a wyszedł ciekawie,ale drugi raz matem nie pomaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Nie matowy nie pasuje do ciężarówki. Powinna być błyszcząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania25 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Nie matowy nie pasuje do ciężarówki. Powinna być błyszcząca. No nie wszystko złoto co się błyszczy moim zdaniem niekiedy dobrze jak ciężarówka jest brudna i wo gule to auta które mają pracować a nie błyszczeć choć też fajnie jest popatrzeć na wielkie błyszczące ociekające chromem tiry takie moje skromne zdanie pozdrawiam Przemek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 brudna i wo gule to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania25 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 sorki za błędy ortograficzne lecz jestem dysortografem a firefox nie pomaga sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 sorki za błędy ortograficzne lecz jestem dysortografem a firefox nie pomaga sorki https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3052/ Pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Nie chodzi o to,że muszą być chromy,przecież jak machniesz gloss-em to i tak możesz autko pobrudzić.Jak już wcześniej wspominałem eksperymentowałem z matem i nie polecam na ciężarówkę,ale twój model i nie będę ci narzucał swojej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi