ksiadz Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Ukończyłem w końcu swoją pierwszą jednostkę pływającą. Miał to być model konkursowy, ale się nie zdążyło Model kitech-a wyciągnąłem z niego ile tylko mogłem, a miał sporo nie doskonałości. Nie jestem z niego w pełni zadowolony sporo błędów popełniłem. Pierwszy raz bawiłem się elementami swiatłotrawionymi przyznam ze ciężko obchodzić się z takim maleństwem. Całość malowana pędzlem farbami Humbrol. Do białej linii użyłem taśmy, ale zawiodła stąd te nierówności. Długość modelu to 30 cm, skala dość nietypowa 1/520. Docelowo spocznie on na dioramce, ale to dopiero jak zrobię jego starszego brata Zapraszam do galerii: Oraz kilka zbliżeń: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nie żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 A mnie czegoś w Twoim modelu brakuje... Jest taki za bardzo dwukolorowy. Moim zdaniem, niektóre szczegóły, choćby w nadbudówce, mogłeś jakoś wydobyć, bulaje, łodzie, wszystko jest szare. Widać to zwłaszcza na zbliżeniach. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi