konrad444 Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Mam pytanie moj kolega chciał sprubować z modelarstwem wtej skali jak na temacie możecie mu coć poleci w jak najtańszym przediale cenowym bardzo prosze Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 He-162 Salamander z Revella, tanio i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 może nie jest to hicior, ale Artur podał przykład idealny. Tanio i dobrze z wielkim potencjałem gdyby ... . Super wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GanGREEN Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Mig-15Bis,Mig-17F,PF - Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Piper super CUB Revell widziałem już za 45 zł na Allegro teraz jest na pływakach za 70 zł fajnie się go lepiło nie wymaga dużego doświadczenia a i dopasowanie części też jest na dość przyzwoitym poziomie. PZDR Albert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi