Vybor89 Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Przedstawiam moje nowe nabytki: Dodge Challenger T/A 1970, 1:24 Revell Model wykonany dobrze. Ma 2 maski, 2 komplety felg, opcjonalną supersprężarke, opcjonalny spoiler i kalki. co do spasowania....to się okaże. Foty: Instrukcja: Ech.... coś na pobudzenie wyobraźni xD Drugi nabytek: Chevrolet Chevell SS "Baldwin Motion" 1970, 1:25 Revell Model wykonany fajnie. Posiada opcjonalną supersprężarkę(Przydała by się 2 maska). W porównaniu z Challenger'em jest jednak "ubogo" Ma za to 2 kierownice. To na tyle. Spasowanie wyjdzie w praniu Foty: Instrukcja: Również coś na zachętę: A teraz Challenger T/A Vs Chevelle SS, który piękniejszy? Długo by dyskutowac xD Oba modele będę przebudowywał na styl S.M.C. Tak jak Charger R/T 1969 S.M.C. by V.T.C. Link do warsztatu Charger'a poniżej: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=332504#332504 Pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj
Krzychu126 Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Pozazdrościć zakupów Świetne samochody no i modele również ciekawe! Zrobiłeś mi smaka na Chellengera, strasznie mi sie podoba Pozdro bro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi