Vybor89 Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 (edited) Witam. Przedstawiam moje nowe nabytki: Dodge Challenger T/A 1970, 1:24 Revell Model wykonany dobrze. Ma 2 maski, 2 komplety felg, opcjonalną supersprężarke, opcjonalny spoiler i kalki. co do spasowania....to się okaże. Foty: Instrukcja: Ech.... coś na pobudzenie wyobraźni xD Drugi nabytek: Chevrolet Chevell SS "Baldwin Motion" 1970, 1:25 Revell Model wykonany fajnie. Posiada opcjonalną supersprężarkę(Przydała by się 2 maska). W porównaniu z Challenger'em jest jednak "ubogo" Ma za to 2 kierownice. To na tyle. Spasowanie wyjdzie w praniu Foty: Instrukcja: Również coś na zachętę: A teraz Challenger T/A Vs Chevelle SS, który piękniejszy? Długo by dyskutowac xD Oba modele będę przebudowywał na styl S.M.C. Tak jak Charger R/T 1969 S.M.C. by V.T.C. Link do warsztatu Charger'a poniżej: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=332504#332504 Pozdrawiam Edited June 14, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Pozazdrościć zakupów Świetne samochody no i modele również ciekawe! Zrobiłeś mi smaka na Chellengera, strasznie mi sie podoba Pozdro bro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts