Zderzak Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Niestety skopaleś tył kosza wieży, oczywiście to nie dokońca twoja wina - HB dał ciała. Można wiedzieć co masz na myśli? Bo jeśli się nie mylę, to jednak Rafał nic nie skopał, a to Ty posądzasz go o błąd. No chyba, że myślimy o czym innym, w co wątpię... Cytuj
Rafał Kobiela Napisano 7 Marca 2011 Autor Napisano 7 Marca 2011 Model wylądował w krecie, po czym usunąłem ten nadprogramowy element (jeżeli chodzi nam o to samo). Na razie model leży na półce i czeka na swoją kolej. Cytuj
czart Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 No cóż nikt nie jest nie omylny, ty też Zderzak. Oczywiście anteny też są inne niż nam HB przedstawił. Cytuj
Zderzak Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Czart, Ty też nie Natomiast w tym przypadku miałem rację. Co do drugiego elementu, to nie myślałem o nim. O dziwo w swoim modelu poprawiłem go, a dowody są w galerii Cytuj
czart Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Masz rację, czyli stosowane jest w różnych "pozycjach". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi