Zderzak Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Niestety skopaleś tył kosza wieży, oczywiście to nie dokońca twoja wina - HB dał ciała. Można wiedzieć co masz na myśli? Bo jeśli się nie mylę, to jednak Rafał nic nie skopał, a to Ty posądzasz go o błąd. No chyba, że myślimy o czym innym, w co wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 7 Marca 2011 Autor Share Napisano 7 Marca 2011 Model wylądował w krecie, po czym usunąłem ten nadprogramowy element (jeżeli chodzi nam o to samo). Na razie model leży na półce i czeka na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 No cóż nikt nie jest nie omylny, ty też Zderzak. Oczywiście anteny też są inne niż nam HB przedstawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Czart, Ty też nie Natomiast w tym przypadku miałem rację. Co do drugiego elementu, to nie myślałem o nim. O dziwo w swoim modelu poprawiłem go, a dowody są w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Masz rację, czyli stosowane jest w różnych "pozycjach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi