Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ładniutki na pierwszy rzut oka.

Podoba mi się odwzorowanie bieżnika na oponach.

Jak dobrze rozumiem są i kalkomanie dla polskiej armii. A to jest ta sama wersja, której my używamy? Czy ew. różnice są praktycznie niezauważalne/nieistotne?

Co do ceny, cóż, pogodzimy się z nią .

Napisano
:piwo:

Ładniutki na pierwszy rzut oka.

Podoba mi się odwzorowanie bieżnika na oponach.

Jak dobrze rozumiem są i kalkomanie dla polskiej armii. A to jest ta sama wersja, której my używamy? Czy ew. różnice są praktycznie niezauważalne/nieistotne?

Co do ceny, cóż, pogodzimy się z nią .

Kalkomanie do wersji polskiej sa w zestawie. Nasze wojo dostalo takiego Fauna - wiec nie bedzie problemu ze zrobieniem tego potwora jako polskiego. Nizej wklejam forki Fauna SLT-50 w naszej armii (źródło fotek - i-net).

f088a11a24a1cf56med.jpg

7d874181124cf8edmed.jpg

dc95af2004a1b243med.jpg

c304d271854b3abemed.jpg

9ce072d16f7014d4med.jpg

78f29928d5520531med.jpg

39c498c28bf5ec43med.jpg

8b8ae48fe7de3b6bmed.jpg

ef93566544b4b962med.jpg

d6c659a32b7c9db3med.jpg

6e6dfab9d1a114e5med.jpg

c2cd6455f40fd19cmed.jpg

1f305673f1fa41cbmed.jpg

7a41c33d9c9c89e5med.jpg

c1843f6d526be8e9med.jpg

Napisano

Dzięki za wyjaśnienie i fotki, pomerdało się mię, że nasi mają SLT-56 (pewnie przez ten model Trumpetera).

A tak swoją drogą, może wiecie czy nasze Fauny służą jeszcze czemuś oprócz wożenia Leopardów?

Napisano
Cześć

Właśnie pojawiły sie zdjęcia Revelowskiego Fauna w 1/72. Modelik wygląda atrakcyjnie jak na skalę 1/72. Ciekawe ile będzie kosztował?. Obstawiam min. 100 zł.

link: http://modellversium.de/kit/artikel.php?id=1913

Wątpię. Ktpos przesłał mi link, gdzie ten model kosztuje 20 funtów. Po przeliczeniu wyidzie 100 + koszta przesyłki jakieś 120 zł.

• 2 months later...
Napisano
Na Allegro u jednego sprzedawcy 99zł, u drugiego 50zł (nie licząc kosztów wysyłki)...

Kiedy sprzedawano na allegro za 50 zł. Najprawdopodbnie licytacja była na zasadzie cena minimalna.

Napisano

W sklepie z zabawkami w Dublinie były kilka tygodni temu po 25 euro. O mało co nie kupiłem. Dla porównania: T-80 Revella z pancerzem reaktywnym w 1:35 był po 20 euro, modele w 1:72 są zwykle po 10 euro. Mi-24H Revella po 18 euro. Wszystkie nowości znikły w dwa dni.

Napisano

No właśnie Kozi ma racje 1:24 było by: P

Napisano

A ile takich sprzęcików jeździ u nas? Ktos wie?

Napisano
Kiedy sprzedawano na allegro za 50 zł. Najprawdopodbnie licytacja była na zasadzie cena minimalna.

Do końca aukcji 4dni jeszcze. Aukja BCM, obecna cena coś ponad 70zł. Poszukaj sobie.

Napisano

Witam

Już JEST MÓJ

5ddf4b5e3d262bc8m.jpg

O czasu kiedy się pokazał w zapowiedziach wiedziałem że go kupię, już miałem w ręku model z trumpetera za ponad 250, kolega chciał mi puścić już zaczęty model za prawie 200 ale nie wyczekałem.

Obiecuję jak tylko dojdzie przesyłka zrobię in-boxa. Jak ktoś będzie zainteresowany.

Pozdr Marcus

• 1 month later...
  • 1 year later...